Regija

Sve spremno za EMC 7, priredbu prepunu poznatih regionalnih boraca

Ishii vs. Capelli
 EMC
U Düsseldorfu se večeras (subotu, 3. srpnja) održava sedma priredba Elite MMA Championship promocije

11 borbi nalazi se na programu sedme priredbe najbrže rastuće njemačke MMA promocije, kako poprilično relevantno iz EMC-a govore sami o sebi. Promocija braće Dijaković posložila je sjajan program, a po prvi put nakon dugo vremena borbe će pratiti i publika. Program predvodi okršaj za pojas teške kategorije, no nama je još zanimljivije to što će se ne programu naći veliki broj boraca iz naše regije.

Spomenutu borbu za teškašku titulu odradit će Kasim Aras (6-1) i Rob Truesdale (10-6-1), a pobjednik te borbe u sunaslovnoj bi mogao dobiti svog izazivača. Satoshi Ishii (24-13-1) pokušat će popraviti dojam nakon četiri poraza u posljednjih pet borbi. Njegov protivnik bit će vrlo motivirani Pietro Cappelli (8-1) iz Italije. Nakon dugo vremena u borilištu će se ponovno naći i Denis Stojnić (13-3), no ipak ne protiv Ive Ćuka, kako je bilo planirano. Njega čeka Kacper Miklasz (1-3) iz Poljske.

Ostatak regionalnih boraca nalazi se na uvodnom programu. Nakon povratka pobjedom na posljednjoj EMC priredbi, ekspresnu drugu pobjedu u ovoj promociji tražit će Ivan Zidar (6-3). Ovog bantamaša čeka borba protiv Murada Teleeva (4-1), a gledat ćemo i njegovog jako dobrog prijatelja te povremenog timskog kolegu u švedskom AllStaru, Ahmeda Vilu (7-4). Protiv njega će do pobjede pokušati doći Edgar Davalos (12-3).

Nakon uspješnog povratka nakon višegodišnje pauze i pobjede na FNC 3 priredbe, gledat ćemo ponovno i Martina Batura (5-3). Njegov protivnik je Dragan Dragojević (1-10) iz Srbije. Nije to sve od regionalnih boraca. Međusobnu borbu odradit će Geard Ajetović (2-0) i Slaviša Simeunović (0-1). Treći predstavnik Bosne i Hercegovine na priredbi je Adnan Žilić (2-0) koji će se boriti protiv Ibrahima Chola. Sve započinje u 19 sati.

Linker
23. travanj 2024 14:43