Regija

Teo Mikelić odradio vaganje i prezentirao sjajnu formu uoči današnjeg nastupa

Teo Mikelić

 Instagram (teo Mikelić)
Hrvatski kickboksač djeluje više nego spremno pred svoj 27. profesionalni meč

Večeras u Litvi, u sklopu King of Kings (KoK) promocije, nastupit će hrvatski kickboksač Teo Mikelić (16-10-0). Borac iz Pule nastupa u kategoriji do 71 kilogram, a protivnik će mu biti Litavac Aurimas Krukauskas. KoK promocija također je stacionirana u Litvi, tako da Mikelićev protivnik nastupa na domaćem terenu i u domaćoj promociji.

29-godišnji hrvatski borac uspješno je odradio vaganje, a djeluje u odličnoj fizički formi. Mikelić se za ovu borbu spremao u poznatom Mike's Gymu u Amsterdamu, gdje trenira i najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat. Teo je prije nekoliko dana u intervjuu za Fight Site izjavio da se u potpunosti posvetio treninzima i stoga ne čudi njegova odlična forma.

"Tu sam već dva mjeseca i treninzi su ludilo. Treniram po četiri ili pet sati dnevno, ujutro i navečer. Ujutro tri sata. Trčiš sat vremena pa malo odmoriš, a onda sat i pol kombinacije. Poslijepodne isto, samo bez trčanja. U početku je bilo teško i naporno, ali sad sam već navikao. Tu je dobra i jaka ekipa, trenira se jako ozbiljno. Jedan svakako drugačiji princip nego kod nas ili bilo što da sam do sada radio. Sparinzi su jaki, 15 rundi srijedom i nedjeljom. Tu je jaka ekipa i guramo jedni druge", rekao je u Mikelić u intervjuu koji možete pročitati OVDJE.

Protivnik našeg borca putem Instagrama otkrio je kako je imao malo poteškoća sa skidanjem kilaže, naročito s posljednjim kilogramom, no i on je uspješno odradio svoju dužnost te se raduje nastupu protiv Mikelića.

U sklopu KoK 96 priredbe nastupat će i neki borci iz samog vrha kickboxinga. Sergej Maslobojev (33-5-0) predvodit će priredbu borbom protiv Kanađanina Oliviera Langloisa-Rossa. Glavni program započinje u 19 sati, a može se pogledati putem kokfights.tv servisa. Borba Tea Mikelića u sklopu je preliminarnog dijela priredbe, a njegov meč četvrti je po redu.

Kompletan raspored KoK 96 priredbe možete pogledati OVDJE.

Linker
18. travanj 2024 20:39