Regija

Teufik Šehić otkazao nastup u Beogradu, Boris Stanić mu poručio: ‘Drži se repanja i pisanja status, to je tvoj nivo‘

Boris Stanić (lijevo) i Teufik Šehić (desno)

 Screenshot (youtube, Fnc)
Zaiskrilo je među dvojicom talentiranih FNC-ovih boraca

Nažalost, FNC 13 event koji će se u subotu održati u Beogradu danas je službeno ostao uskraćen za nastup Teufika Šehića, prošlosezonskog osvajača FNC-ovog Armagedona.

Šehić se u Beogradu trebao boriti protiv Borisa Stanića (2-0), vrlo talentiranog srpskog borca perolake kategorije. Međutim, Šehić se razbolio i nekoliko dana uoči eventa obavijestio je javnost kako će morati otkazati svoj nastup.

‘‘Obavještavam vas sve ovim putem da se nažalost neću moći boriti u Beogradu na narednom FNC-ovom eventu. Imam veliku temperaturu, a tijekom skidanja kilograma oslabio mi je imunitet. Vremena za oporavak nema, a event je sve bliže.‘‘, između ostalog poručio je Šehić te je oddao kako se nada nastupu na FNC-ovom eventu koji će se 2.12. održati u Sarajevu.

image

Instagram story Teufika Šehića (1)

Instagram Story Teufika Šehića (2)

Njegovo otkazivanje nastupa izazvalo je dosta oštru reakciju od strane mladog Stanića. Srpski borac oglasio se putem Instagrama, a imao je zanimljivu poruku za Šehića.

‘‘Ovako ljudi, Teufik Šehić je po drugi otkazao borbu na FNC-u šest dana prije meča. Ovaj put je dobio temperaturu. Hej, otkažeš meč zbog temperature? Kao što sam prvi put vjerovao, vjerujem i sada da se usrao da ga ne iskrivim. Tko smo ti i ja da biramo gdje ćemo se tući? Dobili smo šansu, iskoristio si ju maksimalno da me izbjegneš. Drži se ti repanja, BJJ-a i pisanja statusa, jer to je tvoj nivo borenja.‘‘, oštra je poruka Stanića.

image

Instagram story Borisa Stanića

Instgram (boris Stanić)

Teufik Šehić inače se bavi i rap glazbom, a Boris Stanić očito smatra da bi se Šehić trebao toga i držati. Ratoborni Teufik nije mogao ostati tih na prozivke srpskog borca, a rasprava je brzo eskalirala u raznorazne prijetnje.

‘‘Ovaj momak je previše pronicljiv, odgonetnut sam. Strah me boriti se s tobom pa lažem da imam temperaturu. Kad mi prođe temperatura, možemo napraviti jednu posjetu tvojoj teretani, čisto da ti se ovako i uživo izvinem. Stvarno si momčina, kako si me razotkrio.‘‘, poručio je Šehić.

image

Instagram story Teufika Šehića (2)

Instagram Story Teufika Šehića (2)

Stanić je Šehićev odgovor shvatio kao poziv na sparing, ali Boris za sparing nije zainteresiran.

‘‘Ja nikada u životu nikoga ne bi prozivao, ali brate, dva puta si me ‘ispalio‘ za meč. I sad me zoveš da dođeš u klub na sparing. Od mene možeš samo batine dobiti, jer i sam znaš kako bi meč završio.‘‘, uzvratio je Stanić.

image

Instagram story Borisa Stanića (2)

Instgram (boris Stanić)

Koliko je daleko otišla ova rasprava govori sljedeća poruka Teufika Šehića. Bosanskohercegovački borac zaprijetio je ‘‘demoliranjem‘‘ Stanićeve dvorane.

‘‘Nisam ja mislio da spariramo u tvom klubu, nego da ga demoliram skupa s tobom, glupko.‘‘, prijetnja je Teufika Šehića.

image

Instagram story Teufika Šehića (3)

Instagram (hanibal Takozvani)

Čini se da je FNC podosta neočekivano dobio rivalstvo građeno na animozitetu između dvojice mladih i talentiranih boraca.

Što se tiče Stanićevog nastupa u Beogradu, dobra je vijest da Boris nije u potpunosti ostao bez nastupa. Fran Luka Đurić (3-2-0) pristao je uskočiti na ‘‘short notice‘‘ i pokušat će upisati drugu pobjedu zaredom, nakon što je na FNC 12 eventu lakoćom porazio Mateja Šimića.

Linker
16. svibanj 2024 08:12