Regija

‘Timski kolege postali suparnici‘: Pogledajte Gloryjevu najavu ovotjednog meča između Plazibata i Osara!

Plazibat, Osaro, Mirko i Mike

 Screenshot (youtube, Glory Kickboxing)
Ukoliko Plazibat osvoji pojas a reprezentacija Ligu nacija, kakvo se samo slavlje sprema u Rotterdamu!

Konačno smo i to dočekali! Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat se ove subote konačno vraća u ring, no suparnik mu nažalost neće biti Rico Verhoeven. Iako je Plazibat svoj napad na titulu odavno zaradio, Rico se i dalje zbog ozljede ne može boriti tako da Antonio nema namjeru samo sjediti i čekati.

Nedavno je Glory održao turnir četvorice kojeg je osvojio Tariq ‘‘Cookie‘‘ Osaro. Radi se o timskom kolegi našeg Plazibata jer obojica nastupaju za legendarni Mike‘s Gym. Iako su priželjkivali da se nikada neće morati boriti, situacija je takva da će ipak morati ukrstiti rukavice i otkriti tko će biti sljedeći Ricov protivnik.

Kako smo ušli u ‘‘fight week‘‘, Glory je na svom YouTube kanalu izbacio i službeni ‘‘trailer‘‘ ovog meča. Video ćete moći pogledati pri dnu članka, a možemo reći da su uistinu napravili jako dobar posao.

‘‘Borim se za svjetsku titulu i za veliki novac. Što više pritiska je na meni, bolje se borim‘‘, komentirao je Plazibat u videu.

‘‘Osoba koja prva primi težak udarac je osoba koja ide dolje‘‘, rekao je Osaro.

Sve ovo će se odviti na Glory Collision 5 priredbi u Rotterdamu ove subote, a sve je dodatno začinjeno nastupom hrvatske nogometne reprezentacije u polufinalu i potencijalno finalu Lige nacija. Ukoliko Plazibat osvoji pojas a reprezentacija Ligu nacija, kakvo se samo slavlje sprema u Rotterdamu!

Što reći nego da jedva čekamo ovaj vikend i ove dvije velike stvari za hrvatski sport. Dok čekamo, pogledajmo skupa video kojeg je Glory izbacio povodom subotnjeg spektakla:

Linker
03. svibanj 2024 00:17