Regija

(VIDEO) Četiri titule u igri su ovog vikenda u Rotterdamu: Pogledajte novi ‘trailer‘ za Glory: C5 event

Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Glory)
Odličan event čeka nas u subotu navečer, a program predvodi naš Plazibat

Ranije danas pisali smo vam o tome kako smo ušli u ‘‘fight week‘‘ uoči Glory: Collision 5 eventa, a u fokusu je bio Gloryjev ‘‘trailer‘‘ za glavnu borbu večeri između Antonija Plazibata i Tariqa Osara.

Dvojica teškaša i timskih kolega iz Mike‘s Gyma u subotu navečer predvodit će Gloryjev spektakl u Rotterdamu, a pobjednik meča postati će privremenim prvakom Gloryjeve teške kategorije. Prvak Rico Verhoeven oporavlja se od teške ozljede koljena i organizacija treba privremenog prvaka.

No, meč Plazibata i Osara nije jedini veliki meč na tom eventu. Kad god Glory organizira priredbu koja u nazivu sadrži riječ ‘‘Collision‘‘ (‘Sudar‘), znajte da se radi o spektakularnom eventu s pregršt odličnih mečeva.

Tako ćemo u subotu navečer gledati ukupno četiri meča za pojas. Izuzev Plazibata i Osara, u igri će još biti titule u poluteškoj kategoriji, u velteru i u srednjoj kategoriji.

Donegi Abena braniti će pojas u poluteškoj kategoriji (-95 kg), a protivnik će mu biti Tarik Khbabez. Titulu u srednjoj kategoriji brani još jedan Surinamac (Abena je također Surinamac, op.a.), a radi se o Donovanu Wisseu. Wisseov protivnik biti će Turčin Serkan Ozcaglayan. Prvak veltera Endy Semeleer snage će odmjeriti s Nizozemcem Jayjem Overmeerom.

Naš će naravno zanimati i uvodna borba večeri, a radi se o okršaju lake kategorije. Hrvatski kickboksač Andrej Kedveš debitirati će pod okriljem Gloryja, a njegov protivnik bit će britansko-latvijski kickboksač Marek Pelcis.

Za očekivat ije da će Glory prirediti pregršt odličnog materijala i raznoraznih ‘‘trailera‘‘, pa su tako danas priredili još jedan ‘‘trailer‘‘ nakon onog o kojem smo vam jutros pisali.

Novi ‘‘trailer‘‘ možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
22. travanj 2024 06:11