Regija

Tomislav Sičaja pred večerašnji okršaj: ‘Nikad nisam bio spremniji, večeras očekujte spektakl!‘

Tomislav Sičaja

 SCREENSHOT (YOUTUBE, FNC)
Ovo će mu biti drugi profesionalni nastup

Još je malo ostalo do finala četvrte sezone FNC Armagedona koje će se održati danas u Bugojnu, a program kreće od 20 sati. Osim finala u četiri kategorije (perolaka, laka, srednja i poluteška), na rasporedu je i pet "superfightova" u kojima prevladavaju uglavnom domaći borci, a jedan od njih je i Tomislav Sičaja (1-0).

Mlađi brat Sičaja debitirao je u Ljubuškom ove godine kada je svladao Mađara Rolanda Szolnokija, a sada će u Bugojnu odraditi svoj drugi profesionalni nastup. S druge strane kaveza čekat će ga nešto iskusniji srpski borac, Jovan Kandić (4-4) koji će debitirati u najjačoj regionalnoj MMA promociji. Povodom borbe, Tomislav nam je otkrio kako su prošle pripreme za nju.

"Pripreme su prošle odlično, nikad boljih osam tjedana iza mene. Spremniji sam nego ikad, večeras možete očekivati spektakl", samouvjereno je kazao.

Nakon toga, dotaknuo se svog večereašnjeg protivnika, za kojeg je rekao da je dosta nezgodan.

"Prema onome što sam vidio na snimkama, dosta je nezgodan i dobar borac, a sve četiri pobjede ostvario je završnicom. Treba napomenuti da su tri pobjede došle giljotinom, što govori da je dobar ‘jiu-jitser‘, ali mislim da me neće izdominirati u parteru. Moje prednosti ionako su u ‘stand-upu‘ tako da ću tu tražiti svoju priliku."

Kao što nam je ranije rekao i njegov stariji brat Ivan, plan za dalje nastupiti je krajem godine u bosanskohercegovačkoj prijestolnici.

"Ako večeras sve prođe po planu, pa čak i ako ne, samo da ne bude ozljeda, cilj je nastupiti u Sarajevu krajem godine. Za dalje ćemo sve dogovarati s Draženom Forgačem, no svakako je u cilju da nastupim u glavnom gradu BiH", zaključio je.

Linker
30. travanj 2024 12:12