Regija

Tomo Spahović se javio nakon poraza: ‘Bila je dobra i krvava borba. Nikad poraz, samo lekcija! Nadam se revanšu‘

Miran Fabjan vs. Tomo Spahović

 Instagram (fnc)
Tomo se zahvalio publici na velikoj podršci, no pred domaćom publikom nije uspio pobijediti u svom povratničkom meču

Vratio se Tomo Spahović sinoć u kavez nakon dugih osam godina, a zajedno s Miranom Fabjanom je bio akter glavnog meča večeri sinoćnje FNC 14 priredbe u sarajevskoj Zetri. Slavio je ‘‘Slovenski Rocky‘‘ prekidom u trećoj i posljednjoj rundi borbe, nakon što Spahović više jednostavno nije mogao nastaviti borbu.

Podosta štete nanio mu je Fabjan iz donje pozicije u parteru laktovima, a ovo definitivno nije bio niti malo lagan protivnik za Tomu u povratničkom meču. Spahović je izgubio, a danas se javio putem Instagram ‘‘storyja‘‘ gdje je napisao:

image

Tomo - story

Instagram (tomo Spahović)

‘‘Hvala svima na podršci velikoj. Borba je bila krvava i dobra… Sport je takav, nekad ovako, nekad onako… Dobro me pogodio čisto laktovima gdje mi je napravio posjekotine iz donje pozicije i svaka čast na tome! Prva i druga runda su bile OK, a u trećoj sam se jednostavno ugasio. Ostao sam bez goriva, bacao se na leđa da uzmem zraka i da siđe dolje za mnom u parter, ali bio je pametan, nije to napravio, držao se gore jer je vidio svoju priliku. Opet svaka čast na tome, nema isprike ni opravdanja, dečko je pobijedio zasluženo i ja mu čestitam na tome‘‘ napisao je Tomo.

‘‘Nikad poraz samo lekcija, idemo dalje, nadam se da ćeš mi pružiti revanš, svaka ti čast, pošteno si pobijedio i čestitam ti‘‘, još je napisao.

Tomo se zahvalio publici na velikoj podršci, no pred domaćom publikom nije uspio pobijediti u svom povratničkom meču. Ima 33 godine i tu zasigurno ne završava njegov borilački put, a treba uzeti i u obzir da ga predugo nije bilo u kavezu.

Linker
01. svibanj 2024 15:46