Regija

Uroš Jurišić ugovorio meč na SBC-u, njegov protivnik poručuje: ‘Ponesite maramice, čeka vas krvoproliće‘

SBC Revenge - Jurišić vs. Carlos

 Sbc
Ponajbolji slovenski MMA borac vraća se borbama nakon gotovo tri godine pauze, ali ne prema MMA pravilima

Nakon nerealiziranog nastupa na Golden Fight 3 eventu, slovenski borac Uroš Jurišić ugovorio je meč na SBC 48 Revenge eventu koji će se krajem ove godine održati u Odžacima (Srbija).

Potvrda je došla od strane SBC-a, a Uroš Jurišić ponovo je ugovorio meč u boksu bez rukavica (‘Bare knuckle‘ boks). Jurišić je i na Goldenovom eventu trebao nastupiti u prema ‘‘bare knuckle‘‘ pravilima, ali iz nepoznatih razloga, meč protiv Ivice Jakopića na kraju ipak nismo gledali.

Protivnik Urošu Jurišiću bit će iskusni brazilski MMA borac Jhonny Carlos (11-7-0). Borac nadimka ‘‘Lenhador‘‘ već je poznato ime na SBC-ovim eventima i triput je ulazio u kavez ponajbolje srpske MMA organizacije.

Još 2018. godine na SBC 18 eventu Carlos je debitirao pod okriljem SBC-a i nokautom u prvoj rundi porazio je Nemanju ‘‘Sledgehammer‘‘ Kovača. Kasnije iste godine Carlos je izgubio od Damira Mihajlovića, a poraz je upisao ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi. Na SBC-u smo ga još gledali u devetom mjesecu 2019. godine, a tada je nokautom u prvoj rundi pobijedio Nemanju Uverića. Brazilac nakon toga nije nastupao na SBC-ovim eventima, ali sada se vraća i najavljuje spektakl.

‘‘Srbi će još jednom imati spektakularnu večer! Osigurajte svoje mjesto u prvim redovima i ponesite maramice, jer ovo će biti krvoproliće.‘‘, napisao je Carlos komentar na SBC-ovu najavu ovog meča.

Za one koji ne znaju, Uroš Jurišić također je iskusni MMA borac, a iza njega je 11 pobjeda i samo jedan poraz. Taj jedini poraz upisao je početkom 2021. godine u KSW-ovom kavezu, a bolji je bio Shamil Musaev. Jurišić nakon toga nije odradio niti jedan profesionalni nastup, a nadamo se da je nastup u ‘‘bare knuckleu‘‘ samo početak njegovog povratka MMA-u. Trenutno nije poznat točan datum održavanja SBC-ovog eventa, ali poznato je da će priredba biti održana u 12. mjesecu ove godine.

Linker
27. travanj 2024 05:17