Regija

Uroš Medić ugovorio novu borbu! Borit će se protiv američkog nokautera, a pogledajte kada se vraća u kavez

Uroš Medić

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Ovo će mu biti druga borba ove godine

Kad su početkom srpnja izašle vijesti da Uroš Medić (9-1, 3-1 UFC) upada na UFC 291 "event" na "short notice", teško je poreći da su mnogi smatrali da će uspješno odraditi svoju zadaću, no sve nas je razuvjerio fantastičnom predstavom i nokautom protiv Matthewa Semelsbergera, a upravo smo saznali sjajnu vijest - vraća se u oktogon za osam tjedana!

U ovom trenutku je u nizu od dvije pobjede jer je prije ove pobjede u svibnju prošle godine tehničkim nokautom slavio protiv Omara Moralesa na UFC Fight Nightu 206. Nažalost, onda je uslijedila duga pauza zbog ozljede, no "Doktor" se vratio na sjajan način i gradi svoju karijeru u novoj, velter kategoriji u kojoj je i nastupio prošli put.

Ovoga puta, protivnik će mu biti američki borac Jonny "The Slaggernaut" Parsons (9-3, 1-0 UFC). Ovaj 32-godišnjak debitirao je u UFC-u ovog srpnja u Londonu na Fight Night 224 priredbi kada je pobijedio Dannyja Robertsa tehničkim nokautom pred sam kraj druge runde i uspješno debitirao u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

Bitno je istaknuti da je čak sedam od njegovih devet pobjeda ubilježio nokautom, isto kao i Medić (7/9 pobjeda - KO/TKO) te nas vrlo vjerojatno čeka vrlo zanimljiva borba na nogama, a potencijalno ne bismo smjeli niti trepnuti. Borba će se održati 18. studenog na UFC Fight Nightu 232, a mjesto događaja bit će UFC Apex Center u Las Vegasu.

Mediću, sretno!

Linker
03. svibanj 2024 07:36