Regija

Vaso Bakočević najavio povratak iz mirovine: ‘E pa lagao sam, meni se ne može vjerovati‘

Vaso Bakočević

 Instagram (vaso Psycho)
Nije precizirao o čemu se radi, ali saznat ćemo uskoro

Vaso Bakočević večeras je na svom Instagram profilu napisao svoju poznatu rečenicu: ‘‘E pa lagao sam!‘‘, te je na taj način najavio povratak u MMA sport. Iako u objavi nije rekao o čemu se točno radi, rekao je da je sljedećeg vikenda ponovno u akciji.

Prošlog je petka Vaso poražen ‘submissionom‘ nakon nekih 90ak sekundi, nakon čega je Sefanu Struveu uzeo mikrofon, skinuo rukavice i najavio mirovinu iz MMA sporta i rekao da će se od sad samo boriti u boksu goli šakama.

‘‘Ova odluka nije došla sinoć dok sam bio ‘vruće glave‘. Ovo je nešto što sam odavno htio napraviti. Jednostavno MMA me više ne uzbuđuje i ne uživam u tome. Namjerno sam dao vrat protivniku i pustio ga da me uspava na kraju. Ne umanjujem njegovu pobjedu niti tražim izgovor, nego samo kažem kako jeste. Ne želim to više priuštiti svojoj ekipi i obitelji, jer mislim da nisu zaslužili. Okrećem se nekim drugim stvarima i novoj ljubavi, a to je boks golim šakama i naravno, bilo kakav ‘freak fight‘ koji bi mogao doći već uskoro (za 15 dana).‘‘

Upravo je taj ‘freak fight‘ ono što je i sam spomenuo u posljednjoj objavi, tako da ga uskoro opet gledamo. Nije naglasio o čemu se točno radi, ali poznajući Vasu, zabave neće nedostajati.

Linker
18. travanj 2024 17:41