Regija

Vaso Bakočević najavio svoj sljedeći nastup: ‘Psihopata‘ ima jednu dobru i jednu lošu vijest

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Wotore)
Popularni crnogorski borac posljednji nastup odradio je početkom četvrtog mjeseca ove godine

Jedan od najaktivnijih boraca u našoj regiji uskoro će ponovno kročiti u borilište. Crnogorac Vaso Bakočević danas je putem društvenih mreža najavio svoj sljedeći nastup, a nešto više od mjesec dana dijeli nas od novog Vasinog nastupa.

Bakočević se u posljednje vrijeme pronašao u boksu bez rukavica i silno uživa u tom sportu. U svom sljedećem nastupu ponovno će boksati, ali ovaj put ne s ‘‘golim šakama‘‘, nego s MMA rukavicama.

‘‘Dobra vijest je što se uskoro borim, a loša vijest je što nije golim šakama. Borit ću se prema boksačkim pravilima, ali NAŽALOST s MMA rukavicama, tako da neće biti baš onako kako volim, ali nema veze. Probat ću i ovo.‘‘, napisao je Bakočević u svojoj objavi na Instagramu, a podijelio je i još nekoliko detalja.

Meč će se održati 8. srpnja (sedmi mjesec), a lokacija je Kraljev Trg u Zlatiboru. Nažalost, protivnik zasad nije poznato, ali Vaso je napisao kako ćemo uskoro dobiti više informacija.

Nadamo se da će Vaso dobiti adekvatnog protivnika u sljedećem nastupu, jer u protekla dva meča to nije bio slučaj. Bakočević je u drugom mjesecu ovom mjesecu porazio Davora Matića (5-16-0) na SBC 47 eventu, a do pobjede nokautom došao je nakon samo 35 sekundi.

Nedugo poslije, točnije početkom četvrtog mjeseca, Vaso je u ‘‘bare knuckle‘‘ boksu porazio Luku Zebeca, a do pobjede je došao nokautom u drugoj rundi. Zebec i Matić djelovali su osjetno lošije od Bakočevića, a preostaje nam vidjeti tko će biti sljedeći Vasin protivnik.

Linker
09. travanj 2024 04:16