Regija

Vaso Bakočević reagirao na ‘Jokerovu‘ pobjedu nad legendom: ‘Moj brat je prešao igricu‘

Vaso Bakočević

 Instagram (vaso Bakočević)
Sjajno raspoloženje vlada među timom Aleksandra Ilića

Velika večer za srpsku dvoranu Fight Company dogodila se sinoć u ruskom Jekaterinburgu. Aleksandar Ilić prije svega dobio je veliku čast nastupiti u ‘‘main eventu‘‘ protiv borca kao što je Alexander Shlemenko.

Iako je Ilić tamo vjerojatno doveden s namjerom da Shlemenko kao domaći borac dođe do četvrte pobjede zaredom, srpski borac imao je druge planove i Shlemenka je nokautirao nakon samo 20 sekundi borbe.

Lijevo koljeno u glavu, a zatim nekoliko udaraca za dovršiti stvar. Tako je Aleksandar Ilić srušio legendarnog ruskog borca, a veliko slavlje moglo je započeti. Jedan od najsretnijih svakako je i Vaso Bakočević.

Crnogorski borac te dugogodišnji prijatelj i timski kolega Aleksandra Ilića ponovno se našao u njegovom kutu. Nedugo nakon borbe, Bakočević se serijom objava oglasio na Instagramu. Kao i sam Ilić, Bakočević je također došao na svoje tako što je uzvratio svim onima koji su proteklih mjeseci kritizirali borce iz Fight Companyja.

‘‘Što je bilo momci, jel ima neki problemoooovi? Moj brat Ilke prešao igricu! Da biste legendom, morate pobijediti legendu. Svaka čast cijeloj ekipi, a posebno bi izdvojio našeg ‘stand up‘ trenera koji je sve ovo udrilovao s našim ‘Jokerom‘‘‘, napisao je Vaso, pritom podijelivši snimku sjajne ‘‘Jokerove‘‘ pobjede.

Objavio je Bakočević i nekoliko Instagram ‘‘storyja‘‘ u kojima je također navodio kako je Ilić ‘‘prešao igricu‘‘.

image

Instagram ‘‘story‘‘ Vase Bakočevića

Instagram (vaso Bakočević)

‘‘Tko će ove pare doma nosit?‘‘, između ostalog rekao je Vaso.

Čini se kako su se dečki iz Fight Companyja zbilja dobro proveli u Jekaterinburgu, a za to će biti i dobro plaćeni, ako im je za vjerovati. Nakon brojnih kritika i nešto lošijih izdanja koja su prikazivali u nekim prijašnjim periodima, zaslužili su da ih krene i da se i njihov trud počne isplaćivati. Sada neka uživaju, jer ovo je bila uistinu velika pobjeda Aleksandra Ilića.

Linker
23. travanj 2024 09:50