Regija

Vaso Bakočević ugovorio novi meč: ‘Psihopata‘ će boksati protiv ruskog Youtubera!

Vaso Bakočević
 Screenshot (youtube, Ksw)
Crnogorski MMA borac iznenadio je vijestima o svom idućem meču

Iako se mislilo kako će idući meč Vase Bakočevića biti u studenom ili prosincu protiv Bojana Kosednara, Crnogorac je danas putem Instagram profila objavio kako se vraća nastupima već za devet dana. ''Psihopata'' će odraditi boksački meč u Rusiji, a njegov protivnik biti će Svjatoslav Kovalenko, ruska Youtube zvijezda.

Organizator meča biti će ruska promocija Pravda Fighting, a Bakočević je u svojoj objavi na Instagramu ukratko najavio meč protiv Youtubera.

''Pozdrav ljudi. Najavljujem svoj sljedeći meč koji je za devet dana, dakle 29. listopada. Profi boks protiv ruske youtube zvijezde Svjatoslava Kovalenka. Otkako je Jake Paul pobijedio Woodleyja, izgleda da su se popalili se ovi youtuberi i misle da mogu da prebiju sve profi borce.'', rekao je ''Psihopata'' između ostalog.

Što se pravila tiče, gore je već spomenuto kako se radi o profesionalnom boksačkom meču. Borba je predviđena na četiri runde po tri minute, a borci će nastupati s rukavicama od 8 unci koje su punjene konjskom dlakom. Vaso se zahvalio Pravda Fighting organizaciji za prema njegovim navodima najlakšu zaradu u karijeri.

Inače, Kovalenko nije bez borilačkog iskustva. Youtuber ima jednu MMA pobjedu, a nekoliko puta nastupao je i u boksačkim mečevima, no njegov točan omjer nije poznat. OVDJE možete pogledati kako je izgledao njegov boksački meč protiv iskusnog MMA borca Marifa Piraeva (30-4-1).

Čini se kako se Bakočević uspješno oporavio od ozljede bedrenog mišića koju je zadobio 11. rujna u meču protiv Francisca ''Croate'' Barrija, a Crnogorac će sigurno pružiti zanimljivu borbu protiv Kovalenka.

Linker
14. travanj 2024 16:50