Regija

Vaso ismijavao Ronyja Jasona, Brazilac uzvratio: ‘Star sam, ali postigao sam više nego ti u dva života‘

Vaso Bakočević (lijevo) i Rony Jason (desno)

 Screenshot (youtube, Bellator); Instagram (rony Jason)
Protivnik Filipa Pejića nije ostao dužan na prozivke crnogorskog MMA borca

Već neko vrijeme pregršt je animoziteta na relaciji Filip Pejić - Vaso Bakočević. Dvojica regionalnih boraca konstantno se prozivaju, žele se međusobno obračunati, ali do meča još uvijek nije došlo. Šuškalo se o potencijalnoj borbi na FNC-ovom eventu u Beogradu, ali taj event zasad se neće dogoditi i nije sigurno kada ćemo ga gledati.

FNC je nedugo nakon vijesti o nedolasku u Beograd ugovorio spektakularni event u zagrebačkoj Areni. Radi se o dvorani u koju može stati preko 15 tisuća gledatelja i organizatori pripremaju odličan ‘‘fight card‘‘ kako bi pokušali ispuniti kapacitet u potpunosti.

Meč između Bakočevića i Pejića bio bi pravi mamac za publiku, ali ništa od tog meča neće biti niti na FNC 11 eventu u Zagrebu. Gdje je točno zapelo u pregovorima, nije poznato, ali Filip Pejić jučer je pokrenuo nove tenzije.

‘‘Moj protivnik u Areni Zagreb bit će ozbiljan borac. Klaun Vaso je pobjegao u cirkus.‘‘, poručio je ‘‘Nitro‘‘

Nedugo poslije, FNC je službeno potvrdio meč između Filipa Pejića i Ronyja Jasona (15-10). Radi se o 39-godišnjem brazilskom borcu koji se prošle godine borio protiv Daniela Bažanta za FNC-ovu titulu u perolakoj kategoriji, a Bažant je slavio nakon pet sjajnih rundi. Jason je inače 2012. godine osvojio prvu sezonu brazilskog izdanja ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ i time je osigurao ugovor s UFC-om.

Pod okriljem najjače svjetske MMA organizacije Jason je upisao je četiri pobjede i četiri poraza. Zapravo je njegova ruka podignuta pet puta, ali pobjeda protiv Damona Jacksona poništena mu je zbog pada na doping. Jason je u UFC-u porazio neka poznata imena kao što su Godofredo Pepey, Sam Sicilia itd., a ulazio je u kavez s Jeremyjem Stephensom, Dennisom Bermudezom, Jeremyjem Kennedyjem itd.

Unatoč respektabilnoj karijeri, Bakočević smatra da se ne radi o adekvatnom protivniku i putem Instagram ‘‘storyja‘‘ pokušao je omalovažiti Pejićevog protivnika.

Istaknuo je Vaso kako se radi o 40-godišnjaku koji ima šest poraza u posljednjih sedam nastupa, a dodao je i njegov ‘‘score‘‘ koji iznosi 15-10. Nije se Vaso tu zaustavio, nego se pojavio i na FNC-ovoj Instagram stranici gdje je komentirao jednu od objava koja se dotiče Ronyja Jasona.

‘‘Rony Jason, brate pa ti imaš oko 50 godina.‘‘, napisao je Vaso u komentaru, ali Jason mu nije ostao dužan.

‘‘Star sam, brate, ali baš zato imam puno više povijesti i uspjeha od tebe, a ti ih nećeš ostvariti u dva života. Nemam potrebu nikog omalovažavati i ne bježim od mečeva kao što si ti pobjegao od Filipa Pejića.‘‘, uzvratio je Rony u prvom komentaru, a potom je dodao još jedan komentar.

‘‘Da sam na tvom mjestu, brinuo bih se za razinu kolesterola u krvi, jer s toliko masti srce bi ti moglo stati. Nutricionist bi ti dobro došao.‘‘

image

Komentari na FNC-ovoj Instagram objavi

Screenshot (instagram, Fnc)

image

Komentari na FNC-ovoj Instagram objavi

Screenshot (instagram, Fnc)

Bakočević mu je u nastavku poručio da ne treba brinuti za njegovo zdravlje, jer je ‘‘prebogat i previše zao da bi umro.‘‘

U svakom slučaju interesantna prepiska dvojice boraca, a porazi li Pejić svog iskusnog protivnika, svi se nadamo da je meč protiv Vase na redu nekad tijekom ove godine. Bio bi to ogroman meč za regionalni MMA, a konačno bi i njih dvojica mogli poravnati račune unutar kaveza. Naravno, Pejiću prije svega čeka obračun protiv ‘‘starog‘‘ Jasona, a borba će se održati 28. svibnja (peti mjesec) u zagrebačkoj Areni.

Linker
05. travanj 2024 14:00