Regija

Večeras se nećete namučiti s traženjem prijenosa: Evo gdje možete pogledati FNC 13 spektakl!

FNC 13 poster

 FNC
Nećete morati duboko posegnuti u svoje džepove da biste pratili ovu priredbu

FNC 13 samo što nije! Još je jako malo ostalo do novog spektakla u režiji najjače hrvatske MMA organizacije, a ovo će biti priredba koju ne želite propustiti.

Čeka nas devet vrhunskih mečeva: U glavnoj borbi večeri Nikola Joksović branit će pojas velter kategorije protiv Save Lazića, ali najiščekivaniji meč večeri jest revanš između Vase Bakočevića i Francisca Barria. Ovo je regionalni meč koji smo dugo čekali, a nadamo se da će biti bolji nego prvi.

Prije njih premijerni nastup pred domaćom publikom imat će Marko Bojković koji će odmjeriti snage s Brazilcem Lucasom Ananiasom. Kao i prije svakog meča „Skull Crushera“, tenzija nije nedostajalo te ne sumnjamo da će oba borba biti podosta vatrena. Tu su i drugi sjajni okršaji poput onog između Ivice Truščeka i Jovana Marjanovića, a gledat ćemo nastupe Ognjena Babića, Marine Spasić i mnogih drugih.

Sve ovo upućuje da je na rasporedu vrhunski događaj, a karte su već rasprodane te će beogradski Pionir večeras biti dupkom pun. Za one koji nisu uspjeli nabaviti vrijedan komad papira ili su planirali gledati „event“ putem malih ekrana, tu smo mi da vam ukažemo na to gdje možete pogledati ovu priredbu.

Što se tiče Hrvatske, kao i na sve priredbe od petog mjeseca prava ima RTL te ćete priredbu moći gledati putem platforme Voyo.hr. U Srbiji je prijenos dostupan na Arena Fight programu, u Sloveniji na Voyo.si platformi, a ostatak zemaljske kugle ima opciju kupnje PPV-a na FNC.tv platformi. Podsjećamo, priredba kreće u 20 sati.

Linker
27. travanj 2024 04:43