Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević uživat će podršku domaće publike! Prisjetite se njegovog nokauta na FNC 6 eventu

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Ksw)
Snimku te borbe možete pogledati na linku pri dnu članka

Više ne brojimo dane, već sate do novog velikog „eventa“ u režiji FNC-a. Bit će to 13. velika priredba organizacije, a prvi puta domaćin će biti Srbija, odnosno Beograd. Mjesto radnje jest Dvorana Aleksandar Nikolić (Pionir), a gledat ćemo devet sjajnih mečeva.

Ipak, onaj najiščekivaniji definitivno je sunaslovni meč večeri gdje će revanš odraditi ljuti rivali, Francisco „Croata“ Barrio i Vaso Bakočević. Podsjetimo, prvi meč odradili su u rujnu 2021. godine u Šibeniku na polufinalu druge sezone Armagedon lige, a iako je sve upućivalo na veliki spektakl, Crnogorcu je pukao kvadriceps na samom početku borbe te više nije bilo kompetitivnosti u ovom meču, a Barrio je slavio giljotinom.

Danas će popularni „Psihopata“ imati priliku osvetiti se argentinsko-hrvatskom borcu, a ovo će mu ujedno biti i treći nastup u FNC-u. U prvom je izgubio od Ivice Truščeka na FNC 3 „eventu“ prije tri godine, a u onom meču kojeg ćemo se sada prisjetiti, odnio je pobjedu.

Radi se o FNC 6 priredbi koja se održala u lipnju 2022. godine u Karlovcu. Protivnik mu je tada bio ukrajinski borac Kirill Medvedovsky koji je u taj meč ušao s tri poraza u nizu, a odmah na početku meča vidjelo se da će se to i nastaviti.

Prvi ozbiljniji udarac Bakočevića uzdrmao ga je te je početak kraja zapravo bio netom nakon početka meča. Nekoliko je puta završio na podu, ali Bakočević ga je u stilu ribolovca pozvao da se ustane, a na kraju i dovršio posao tehničkim nokautom u samo 55 sekundi.

Da biste se i sami prisjetili tog meča i zagrijali za večerašnju priredbu koja počinje u 20 sati, ostavljamo vam link meča kojeg možete pogledati OVDJE.

Linker
18. travanj 2024 05:35