Regija

(VIDEO) Aleksandar Rakić je stroj: Pogledajte kako se priprema za najveći meč u dosadašnjoj karijeri

Aleksandar Rakić

 Instagram (aleksandar Rakić)
Najbolji srpski MMA borac uskoro će kročiti u UFC-ov kavez

Predugo nažalost čekamo novi nastup Aleksandra Rakića (14-2-0, 6-1 UFC). 30-godišnji srpski borac nije nastupao od trećeg mjeseca protekle godine i pobjede nad Thiagom Santosom. Spletom raznih okolnosti, Rakića nakon tog nismo gledali u kavezu, ali bliži se vrijeme njegovog novog nastupa.

''Raketa'' bi 14. svibnja trebao kročiti u Octagon, a protivnik će mu biti bivši prvak UFC-ove poluteške kategorije, Jan Blachowicz (28-9-0, 11-6 UFC). Rakić i Blachowicz trebali bi ujedno i predvoditi UFC on ESPN 36 priredbu.

Ususret nadolazećoj borbi, Rakić kao i uvijek odrađuje brutalno teške pripreme. Srpski borac poznat je kao nevjerojatan radnik i uvijek je u sjajnoj formi. Prvi dio priprema Rakić je odradio u Švedskoj, a zatim se ponovno priključio zagrebačkom ATT-ju gdje odrađuje drugi dio svojih priprema za meč koji je ujedno i najveći u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Pobijedi li Rakić u borbi protiv Jana Blachowicza, napad na titulu nešto je što ga gotovo sigurno čeka. Jiri Prochazka i Glover Teixeira u međuvremenu će odradit svoj meč za prvaka, a to će se dogoditi 11. lipnja (šesti mjesec). Upravo Rakić ili Blachowicz trebali bi dobiti ulogu sljedećeg izazivača.

Često Aleksandar putem svojih društvenih mreža ponudi kraće isječke ili fotografije s treninga, a jučer je podijelio video u kojem možemo vidjeti koliko naporno trenira za idući meč.

Nadamo se kako će ''Raketa'' uspješno prezentirati svoju formu i u kavezu te da će stići do najveće pobjede u karijeri. 30 godina je Aleksandru Rakiću i najbolje od njega tek ćemo vidjeti u sljedećim nastupima.

Linker
19. travanj 2024 15:11