Regija

(VIDEO) Alen Babić obratio se fanovima: ‘Ovo je razlog zašto idem u rovove, sve vas volim!‘

Alen Babić

 Screenshot (youtube, Matchroom Boxing)
Hrvatski boksač nerijetko ističe kako su mu fanovi najvažnija stvar koja ga pokreće u boksu

Noć za pamćenje imao je Alen Babić sinoć u londonskoj O2 Areni. Deset rundi bespoštedne borbe pružili su on i njegov protivnik Adam Balski. Dvaput je Poljak ozbiljno uzdrmao ''Savagea'', a situacija je bila više nego ozbiljna krajem devete runde. Unatoč poteškoćama, Babić je kontrolirao ostatak meča i zasluženo pobijedio jednoglasnom odlukom.

Obećao je ''Savage'' u tjednu uoči borbe kako će se iskupiti navijačima za lošiji nastup koji je pružio protekle godine protiv Davida Spilmonta. Babić je tada nokautom u šestoj rundi pobijedio Spilmonta, ali bila je to možda i najlošija Babićeva izvedba u profesionalnom boksu.

Mnogi su tada počeli sumnjati u 31-godišnjeg Rovinjanina, ali on se vratio bolji nego ikad. Najboljom izvedbom do sada, osvojio je WBC (Silver) pojas u ''bridgerweight'' kategoriji, a kasnije ove godine, trebao bi uslijediti i meč za titulu svjetskog prvaka u toj kategoriji. Babić je na konferenciji za medije istaknuo kako mu je drago što je osvojio pojas, ali prvenstveno se bori da svojim navijačima pruži ovakve mečeve.

Svaki boksački fan definitivno je uživao u borbi između Babića i Balskog, a hrvatski boksač fanovima se ukratko obratio preko svog Instagram profila:

''Svi moji ljudi, volim vas. Bio je ovo je**ni rat, a mi smo pobijedili. Ovo je razlog zašto svaki put idem u rovove, prelijep razlog.'', rekao je ''Savage'' pritom poljubivši svoju djevojku, a zatim je dodao:

''Volim vas i sve u Ujedinjenom Kraljevstvu, učinio bih sve za vas. Pogledajte me, imam pojas.'', pokazujući svoj pojas rekao je Babić putem Instagrama.

Ono najbolje tek slijedi za našeg ponajboljeg boksača, a njegova 'Savage' vojska vjerojatno će postati još većom nakon ovakvog meča i velike pobjede.

Linker
20. travanj 2024 05:32