Regija

(VIDEO) Arijan Gorički objavio snimke svojih mečeva protiv Herrere: Izgledao je dobro, ali Urugvajac uistinu snažno udara

Arijan Gorički vs. Caril Herrera

 Screenshot (youtube, Arijan Gorički)
Perspektivni hrvatski boksač nije se dobro proveo u mečevima protiv opasnog i iskusnog Urugvajca

Pretprošli vikend pisali smo vam o novom meču Arijana Goričkog, ali nažalost i o novom porazu talentiranog hrvatskog boksača. Gorički je na boksačkoj priredbi u Zagrebu upisao treći uzastopni poraz, a drugi put zaredom koban je bio Urugvajac Caril Herrera.

Podsjećamo, Herrera je porazio Goričkog u trećem mjesecu ove godine, a do pobjede je došao prekidom u desetoj rundi. Sedam mjeseci kasnije, Herrera se ponovo našao u Zagrebu, a Gorički se pokušao revanširati za poraz iz trećeg mjeseca.

Već u drugoj rundi stvari su krenule po zlu. Herrera je Goričkog udario glavom i Arijanu je pukla arkada. Uspio je Gorički uvjeriti liječnika da mu omogući nastavak borbe, a koliko je ozbiljna bila ta posjekotina, govori 30 šavova koje je zadobio na šivanju nakon meča.

Dobro je Gorički odrađivao meč unatoč posjekotini. Odlično se kretao, pogađao je s distance i činilo se da može izboriti pobjedu unatoč hendikepu koji je zadobio u drugoj rundi. Ipak, iskusni Herrera u pretposljednjoj, sedmoj rundi, fantastično pogađa i dolazi do nove pobjede nokautom.

‘‘Što je sljedeće i kako ići dalje, teško je reći u ovom trenutku. Trebam odmor prije nego donesem odluku ‘hladne‘ glave.‘‘, poručio je Gorički nedugo nakon meča.

Karijera Arijana Goričkog ažurno je dokumentirana putem njegovog YouTube kanala, pa je Arijan prije dva dana dodao isječke svojih mečeva protiv Herrere. Unutar videa koji se nalazi ispod teksta možete pogledati kako su izgledali Arijanovi mečevi protiv Herrere, a mora se priznati kako je Herrera u oba navrata došao do spektakularnih nokauta.

Nadamo se da će se Gorički uspješno oporaviti i vratiti pobjedničkim stazama kojima je nekoć kročio. Trenutno je na 13 pobjeda i četiri poraza, ali ništa još ne mora biti izgubljeno za 26-godišnjeg Arijana.

Linker
03. svibanj 2024 07:43