Regija

(VIDEO) Čeka nas najveći revanš na Balkanu! Do tada, prisjetite se prve borbe Vase i Croate i nesretnog raspleta

Vaso Bakočević i Francisco ‘Croata‘ Barrio

 SCREENSHOT (YOUTUBE, FNC)
Borbu možete pogledati na linku kojeg ćemo vam ostaviti na dnu članka

Više ne brojimo dane, već sate do novog velikog „eventa“ u režiji FNC-a. Bit će to 13. velika priredba organizacije, a prvi puta domaćin će biti Srbija, odnosno Beograd. Mjesto radnje jest Dvorana Aleksandar Nikolić (Pionir), a gledat ćemo devet sjajnih mečeva.

Ipak, onaj najiščekivaniji definitivno je sunaslovni meč večeri gdje će revanš odraditi ljuti rivali, Francisco „Croata“ Barrio i Vaso Bakočević. Podsjetimo, prvi meč odradili su u rujnu 2021. godine u Šibeniku na polufinalu druge sezone Armagedon turnira, a iako je sve upućivalo na veliki spektakl, Crnogorcu je pukao kvadriceps na samom početku borbe te više nije bilo kompetitivnosti u ovom meču, a Barrio je slavio gušenjem.

Bakočević je tada početkom borbe odmah preuzeo centar kaveza i zatražio otvorenu razmjenu, no Barrio je ostao smiren. Nakon samo trideset sekundi borbe, puknuo mu je bedreni mišić nakon pokušaja "kicka" i završio je na podu s bolnom grimasom. Barrio nije reagirao i nastavio je s borbom. Ozlijeđeni Crnogorac nije se mogao aktivno braniti u parteru, a „Croata“ je brzo zaključao giljotinu i uspavao ga.

Argentinsko-hrvatski borac energično je proslavio ovu pobjedu nakon svega što je prethodilo borbi, a malo je reći da se ta proslava nije svidjela Bakočeviću. Od tog dana tenzije su samo nastavile rasti, a priliku da to riješe imat će večeras u 20 sati.

Prava je šteta što već tada nismo gledali odličan meč, ali nadamo se da će nam ova dva borca to pružiti večeras. Do tog trenutka, prisjetite se te njihove prve borbe, a snimku borbe možete pogledati klikom na LINK.

Linker
23. travanj 2024 06:26