Regija

(VIDEO) Čeka nas žestok okršaj! Pejić najavio ‘borbu karijere‘, bivši prvak ‘nije impresioniran‘

Flip Pejić
 Screenshot (KSW)
‘Smatram ga najboljim u kategoriji. On je vrhunski borac, a s takvima se i želim boriti‘

KSW 61 je iza ugla. Nova priredba u organizaciji poljskog MMA giganta čeka nas 5. lipnja. Datum je to rezerviran za događaj u Ergo Areni (Gdanjsk), događaj kojem će ponovno prisustvovati i gledatelji. Vjerojatno njih nešto više od 5000 jer za ovu prigodu dozvoljena je ispunjenost tribina do 50 posto. No i to je već pomak nabolje.

KSW 61 posebno nam je zanimljiv i zbog nastupa dvojice ponajboljih hrvatskih MMA boraca. U akciju nam se, naime, vraćaju Ivan Erslan (9-1, 1 nc) kojeg čeka sudar s Przemyslawom Mysialom (24-10-1) te Filip Pejić (15-4-2) koji u kavez ulazi s bivšim prvakom Salahdineom Parnasseom (14-1-1).

Dvoboj 'Nitra' i francuskog predstavnika mogao bi nam donijeti idućeg izazivača u perolakoj kategoriji, a kao takav je i dobio odličnu video najavu u kojoj su si Filip i Salahdine poslali nekoliko jasnih poruka.

"Kad sam vidio da ga je Daniel nokautirao, osjetio da ću bi biti idući izazivač. Kada me menadžer nazvao i rekao da imam meč sa Salhdineom bio sam jako uzbuđen jer ga smatram najboljim u kategoriji. Ovo je borba moje karijere. On je vrhunski borac, a s takvima se i želim boriti. On nije superman, on je Salahdine, a ja sam Filip i kad ga udarim osjetit će bol", poručio je Pejić kojemu će ovo biti prvi nastup nakon studenog kada je za svega 11 sekundi nokautirao Sebastiana Rajewskog.

S druge strane, 23-godišnji Francuz u akciju se vraća nakon gubitka titule i jedinog poraza u karijeri kojeg mu je nanio Daniel Torres.

"Svaki prvak doživio je barem jedan poraz. Gubili su i Muhammad Ali i Mike Tyson. Ovo je sport, a moja priča još nije završila. Taj sretni udarac? Borba je potrajala manje od dvije minute. Htio sam nastaviti, ali sudac je prekinuo dvoboj. Nije to bio pravi nokaut. A najdepresivnija stvar za mene bila je ta što Torresu nisam mogao pokazati svoj talent i svoje vještine. Malo sam razočaran što se ponovno ne borim s Torresom, ali fokusiran sam na sljedećeg protivnika i dat ću sve od sebe da osiguram revanš. Nisam impresioniran njegovim vještinama, na istoj je razini kao i ostali likovi. Već sam pobjeđivao bolje poput Artura Sowinskog ili 'Polish Zombieja' (Marcin Wrzosek, op.a.). Ne, nisam impresioniran njegovim pobjedama", poručio je Parnasse predstavniku zagrebačkog ATT tima.

A što je sve rečeno u KSW-ovoj najavi najbolje da provjerite sami:

Linker
26. travanj 2024 13:18