Regija

(VIDEO) Cro Cop i Ishii demonstrirali 'zgodnu i korisnu' vježbu u vrijeme izolacije: 'Idealna je za bračne partnere'

Mirko Filipović i Satoshi Ishii
 Screenshot (Facebook)
Mirko Filipović i u ovo doba samoizolacije opskrbljuje fanove zanimljivim sadržajima iz svoje dvorane.

Umirovljeni hrvatski borac aktivan je na društvenim mrežama preko kojih često objavljuje razne snimke sa svojih treninga, ali i upozorava ljude da se pridržavaju pravila i korisnih savjeta u doba opasne pandemije koronavirusa.

Posljednji video uradak iz Cro Copove dvorane tako nam donosi jednu, kako on sam kaže, "zgodnu i korisnu vježbicu u vrijeme izolacije."

Mirko ističe da vam od opreme trebaju samo dva para rukavica i dvije gume za zube. Nadalje, Filipović navodi kako runda traje jednu minutu, ali i da je sama vježba sjajna zbog održavanja kondicije te smanjena stresa.

"Evo dragi ljudi primjer jedne zaista zgodne i korisne vježbice u vrijeme ove izolacije kada gotovo i ne izlazimo iz naših domova! Vježba se radi u paru i idealna je upravo za bračne partnere. Od opreme vam treba samo dva para rukavica i dvije gume za zube. Veličina rukavica je stvar izbora i dogovora.Na snimci koristim rukavice od 18 unci a Satoshi od 16. Runda traje samo jednu minutu i vježba je sjajna i radi održavanja kondicije i smanjenja stresa. A ima još i niz drugih prednosti. Savjetujem vam da ovu razbibrigu nikako ne prakticirate u jutarnjim satima jer postoji velika mogućnost da ćete u tom slučaju u ostatku dana morati sami kuhati i obavljati kućanske poslove. Zato savjetujem da se ova vježbica radi u večernjim satima! P.S ako se Vama nakon ove vježbice strašno spava i ako se osjećate nesigurni na nogama, u tom slučaju ili promijenite vježbu ili promijenite ženu", kroz šalu će Cro Cop kojemu na videu društvo pravi njegov veliki prijatelj i suborac Satoshi Ishii.

Linker
19. travanj 2024 04:38