Regija

(VIDEO) Cro Cop priprema Ishiija za velike ispite u Japanu

Mirko Filipović i Satoshi Ishii
 Instagram
Mirko Filipović nalazi se u jako dobroj formi, što je svakako sjajna vijest pred posljednju fazu priprema Saše Milinkovića i Satoshija Ishiija za nadolazeće nastupe u Japanu. Ovim putem pogledajte kratku snimku sparinga Filipovića i Ishiija.

Satoshi Ishii će ovog i idućeg mjeseca odraditi čak dvije borbe u svojoj rodnoj zemlji, Japanu. To znači kako se mora itekako dobro pripremiti pa ne čudi da se u Cro Cop timu radi punom parom. Kako su Ishii i Saša Milinković trenutno jedini borci iz tima s ugovorenim nastupom, njima je sve podređeno. Posebno Ishiiju se u potpunosti posvetio Mirko Filipović, s ciljem da ovaj godinu završi na najbolji mogući način nakon razočaravajuće rane eliminacije iz PFL turnira gdje se od njega puno očekivalo te da nakon toga jednako dobro otvori iduću.

Cro Cop je tako na svom Facebooku objavio video sparinga na kojem možemo vidjeti kako se u dvorani radi itekako ozbiljno. Snimka nije duga, ali jako dobro možemo vidjeti i kako je Filipović u izuzetno dobroj formi. To je svakako vrlo bitna stvar jer na taj način i svojim borcima može najviše pružiti.

Podsjećamo, Ishii će se posljednjeg dana ove godine boriti na Rizinovom eventu u kategoriji do 105 kilograma protiv američkog borca Jakea Heuna. Nakon toga ga 19. siječnja čeka obrana titule prvaka Heat promocije, a na istoj priredbi nastupit će i Saša Milinković.

Linker
23. travanj 2024 03:41