Regija

(VIDEO) ‘Croata‘ Barrio slavio na KSW-u: Prisilio Rajewskog na predaju u drugoj rundi i uputio zahtjev vodstvu organizacije

Francisco Barrio

 Screenshot (youtube, Ksw)
Hrvatski borac pokazao hrvačke vještine i odličan parter

Francisco 'Croata' Barrio (9-2) u meč ulazi kao 'underdog' po kladionicama, a ovo mu je treći meč pod okriljem KSW-a. U prvom meču je poražan od strane Mateusza Legierskog, dok je u drugom jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Bartolomeja Koperu. 'Panchi' se u kavez vraća nakon osam mjeseci, kada je na FNC-u pobijedio Vasu Bakočevića.

Lukasz Rajewski (11-7) je po kladionicama favorit u ovom meču. U zadnjih pet mečeva je slavio tri puta, a zanimljivo je da isto kao i Barrio, upisao pobjedu protiv Bartolomeja Kopere. Rajewski je za KSW debitirao još 2014. godine, no u međuvremenu je nastupao po mnogim drugim organizacijama kao što su ACA, Cage Warriors itd. Ovo mu je deveti meč u KSW-u sveukupno, od kojih je slavio pet, a izgubio u četiri meča.

Prvu rundu Rajweski uglavnom provodi na centru kaveza i baca kickove, dok Barrio eksplozivnim kombinacijama tu i tamo priprijeti. Barrio pokušava rušenje sredinom runde ali Rajewski brani, pritišće ga uz žicu ali se Rajewski opet izvlači, ali ga 'Croata' hvata i radi 'suplex' ali Rajewski ustaje odmah. Rundu završavaju na nogama uz kratke izmjene.

Druga runda započinje razmjenom, slično kao i u prvoj. Rajewski s distance kickovima pogađa Barria, ali on ulazi u klinč. Rajewski pokušava rušenje, no 'Panchi' brani te uzima leđa, zaključava gušenje (RNC) i Rajewski tapka.

Nakon borbe Barrio se obraća vodstvu KSW-a i traži da ga prestanu zvati na 'short notice', da mu daju dva mjeseca za kamp i skidanje kilograma. Hoće li mu se to ispuniti, ostaje nam za vidjeti.

Linker
20. travanj 2024 12:29