Ostalo

(VIDEO) KSW 70: težak lom ruke Tommyja Quinna nakon ‘zakucavanja‘ o pod

Tommy Quinn hand injury

 Screenshot(Ksw)
Rijetko viđeni lom ruke dogodio se na sinoćnjem KSW eventu

Kada vas se sprema "slam", bolje je ne ispružiti ruku prema podu: to je lekcija koju je na bolan način naučio Tommy Quinn na sinoćnjem KSW 70 eventu. Borba se održala u preliminarnom dijelu programa na dogovorenoj kilaži od 188 lbs (85.3 kg). "Slam" i prekid borbe dogodili su se nakon dvije minute i 56 sekunde borbe u prvoj rundi, ostavivši nesretnog borca u velikim bolovima i bolnom grimasom lica da leži na podu.

U trenutku kada je Odzimkowski podignuo Quinna s poda, bili su u poziciji gdje ga je Odzimkowski objeručke zahvatio s leđa. To je trebalo biti uobičajeno bacanje, ali Quinn je instinktivno ispružio ruku ne bi li si ublažio pad i time je napravio veliku pogrešku; cijelom svojom težinom sletio je na ruku koja je u tom trenutku puknula zbog čega je borba privedena kraju. Na žalost po borca, gravitacija je učinila svoje, a njemu će slijediti jako dugi oporavak od ove strašne ozljede. Čim je sudac primijetio da Quinnova ruka pokazuje u totalno neprirodnom smjeru od lakta prema gore, odmah je zaustavio borbu. Odzimkowski je pokazao žaljenje zbog protivnika, ali ubrzo nakon je udaljen iz borilišta.

Na istom eventu Ivan Erslan došao je do svoje velike pobjede nokautiravši Kijanczuka u prvoj rundi i poslavši time poruku da se želi boriti protiv velikih imena, primjerice revanširati Narkunu ili boriti se za pojas prvaka koji drži Chuzhigaev. Do velike pobjede također je stigao i "Croata" Barrio protiv Rajewskog prekidom u drugoj rundi, te poslao poruku čelnicima organizacije da ga više ne uzimaju na "short notice".

Linker
24. travanj 2024 10:16