Regija

(VIDEO) Đani Barbir otežao posao voditeljici: ‘Pričaš sa mnom kao da sam klinka od 16 godina!‘

Klara i Đani Barbir

 Screenshot/FNC Youtube
‘‘Face off‘‘ s Klarom stavlja naglasak na otkrivanje onoga što borce čini ‘‘normalnim‘‘ ljudima

FNC 20 priredba u zagrebačkoj Areni stiže nam 23. studenoga i očekujemo pravi borilački spektakl. Naime, jubilarna FNC-ova priredba donosi nam čak tri borbe za titulu. Jedna od te tri borbe je okršaj za naslov FNC prvaka srednje kategorije - meč između Đanija Barbira (6-0) i Tomislava ‘‘Zvijeri‘‘ Spahovića (10-7).

Navikli smo već od FNC-a da imaju fantastične ideje kako promovirati event ili pojedinu borbu te kako zainteresirati publiku. Nova ideja FNC-ove ekipe za promociju su jedan-na-jedan intervjui u kojima voditeljica Klara pokušava otkriti osobnost boraca, zaviriti ispod ‘‘tvrde vanjštine‘‘ i predočiti javnosti ono što FNC-ovi sportaši kriju iznutra. U intervjuima naglasak nije na MMA-u, borilačkoj izvedbi i sportu općenito, već na otkrivanju karaktera boraca, njihovog prirodnog ponašanja van borilišta, svakodnevnih navika i mišljenja te svemu ostalom što ih čini ‘‘normalnim‘‘ ljudima.

Upravo je u jednom takvom intervjuu sudjelovao Barbir koji je voditeljici Klari zadao težak zadatak. Na puno njezinih pitanja nije htio dati odgovor i može se naslutiti da je neka od tih pitanja jednostavno smatrao glupima. Naravno, možemo razumjeti da pojedine stvari želi zadržati dijelom svog privatnog, a ne javnog života, ali Klara je bila uporna.

U jednom trenutku je FNC prvak srednje kategorije rekao voditeljici: ‘‘Pričaš sa mnom kao da sam klinka od 16 godina!‘‘

Na kraju intervjua Barbir je dao ‘‘mišljenje od jedne riječi‘‘ za najpoznatije regionalne borce poput Ivana Erslana, Mirana Fabjana i Aleksandra Ilića.

Cijeli intervju, koji bi vas mogao dobro nasmijati i možda vam barem malo otkriti kakva je Đani osoba izvan kaveza, pogledajte niže u videu sa službenog FNC YouTube kanala.

Linker
11. listopad 2024 22:37