Regija

(VIDEO) Darko Stošić ide po novu pobjedu u KSW-u, prisjetite se kako je ugasio slovačkog ‘Mutanta‘

Darko Stošić

 Screenshot (youtube, Ksw)
Video borbe pogledajte na dnu članka

Glavna borba večeri KSW-a 87 koji već traje rezervirana je za novi nastup najboljeg srpskog teškaša, Darka Stošića.

Stošić je posljednji meč odradio sredinom srpnja (sedmi mjesec) kada je na KSW-u 84 u trećoj rundi brutalno nokautirao Stefana Vojčaka te se vratio na pobjednički kolosijek. Prije toga je poražen na BRAVE-u u Beogradu u drugom mjesecu kada ga je nokautirao Shamil Gaziev, a sad će tražiti treću pobjedu u nizu i šestu ukupno pod okriljem jedne od najjačih europskih MMA promocija.

S druge strane, stajat će Martinek koji ima dva nastupa u KSW-u. U prvom je nastupu svladao Filipa Stawowyja jednoglasnom sudačkom odlukom na KSW-u 71 u lipnju (šesti mjesec) prošle godine da bi onda na KSW-u 75 u listopadu (deseti mjesec) izgubio podijeljenom sudačkom odlukom od Daniela Omielanczuka u borbi gdje je gotovo sigurno pa brutalno pokraden, a sada će tražiti povratak pobjedama na domaćem terenu protiv najboljeg srpskog teškaša.

Upravo se prisjećamo te borbe protiv Vojčaka. Iako je Stošić imao probleme te se činilo da neće uspjeti slaviti, uspio je u trećoj rundi te je pogodio desni kroše i poslao protivnika na pod, a tu je bio kraj priče!

Nadamo se istom ishodu večeras, a video borbe pogledajte na dnu članka.

Linker
18. svibanj 2024 23:36