Regija

(VIDEO) Obrojavamo sitno do novog Erslanovog nastupa u KSW-u, prisjetite se kako je zaledio poljskog nokautera

Ivan Erslan

 Screenshot (youtube, Ksw Mma)
Video borbe možete pogledati na dnu članka

Jako malo ostalo je do novog nastupa najboljeg hrvatskog poluteškaša Ivana Erslana. Večeras će na KSW 87 priredbi pokušati uhvatiti novu pobjedu i priključak za vlak koji vodi do novog napada na pojas kategorije do 93 kilograma. Protivnik će mu biti poljski borac i debitant u KSW-u, 36-godišnji Rafal Haratyk (16-5-2).

Podsjetimo, Erslan (13-2, 1 NC) posljednji je put nastupio na FNC 11 priredbi u zagrebačkoj Areni gdje je u prvoj rundi nastradao brazilski borac Dirlei Broenstrup, a pobjeda je došla tehničkim nokautom. Ako pričamo o nizu u poljskoj promociji, posljednji meč nije najbolje prošao jer je izgubio od Ibragima Chuzhigaeva u meču za titulu.

Ipak, sada se vraćamo na njegovu posljednju pobjedu u KSW-u, a govorimo o 70. velikom "eventu" koji se održao u svibnju prošle godine. Tada mu je na crtu stao poljski nokauter, Rafal Kijanczuk koji je od svojih 11 pobjeda uoči meča čak njih 10 upisao krvoločnim završetcima, ali u tom meču se vidjelo da nema šanse protiv miljenika Reptila.

Vrlo brzo uspostavio je kontrolu nad borbom te je nakon samo nešto više od tri minute meča uputio sjajan desni kroše koji je poslao Kijanczuka u nokdaun, a nakon toga je nastavio s razornim "ground and poundom" i zaledio ga na parteru, a sudac je bio primoran prekinuti taj meč.

Nadamo se da će večeras ishod biti jednak ovome gore navedenom, a snimku tog meča i nokaut možete pogledati na dnu članka.

Linker
28. travanj 2024 21:39