Regija

(VIDEO) Erslan saznao zašto je Narkun odbio revanš u 10. mjesecu: ‘Dobar zaključak Tomasze‘

Ivan Erslan

 Screenshot (youtube, Ksw)
Hrvatski poluteškaš usput je i pozirao s KSW-ovim pojasom kojeg se nada osvojiti sutra navečer

Jako bitan meč čeka Ivana Erslana u subotu u poljskim Gliwicama. Ponajbolji hrvatski MMA borac borit će se za KSW-ovu titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, a to će mu biti druga prilika za osvojiti pojas, nakon što je krajem 2020. godine izgubio od Tomasza Narkuna.

Erslan se brzo vratio pobjedama nakon tog poraza, nanizao je tri pobjede nokautom u prvoj rundi, a dvije su došle po d okriljem KSW-a. Time je zaslužio novi napad na titulu, a s obzirom da je nedavno napunio 31 godinu i da mu slijede najbolje godine karijere, vrijeme je za dodatni iskorak i titulu u velikoj europskoj promociji.

Svjestan je toga i sam Erslan koji u meč protiv Ibragima Chuzhigaeva ulazi spremniji nego ikad. Erslan je ususret današnjem eventu odradio službeno fotografiranje (vaganje također), a dao je i kraću najavu svog meča.

‘‘Još jedna velika prilika za mene. Ovaj put bit će drukčiji rezultat. Sigurno ću postati novim KSW-ovim prvakom poluteške kategorije. Jako sam sretan što sam na najvećoj KSW-ovoj priredbi ove godine, a na eventu će se održati i najveća borba u povijesti KSW-a (Khalidov vs. Pudzianowski).‘‘, rekao je Erslan, a dotaknuo se i Narkuna za kojeg je najavio da se planira ponovno obračunati s njim nakon što ovaj vikend porazi Chuzhigaeva.

Erslan se dotaknuo činjenice da je Chuzhigaev otkazao borbu na KSW 75 eventu u 10. mjesecu, a Tomasz Narkun dobio je priliku uskočiti protiv Erslana. Poljak je odbio, iako se i sam pripremao za taj event jer je imao zakazan meč protiv Luisa Henriquea da Silve. Osoba koja je snimala Erslana u ovom KSW-ovom videu otkrila je Ivanu da je Narkun tražio četiri puta veći honorar za meč protiv Erslana, nego što je dobio za borbu protiv Henriquea da Silve.

‘‘Stvarno? Dakle, on misli da sam ja vrijedan tog novca. To je dobro za čuti i sretan sam zbog toga. Dobar zaključak Tomasz, slažem se s tobom.‘‘, rekao je Erslan na tu informaciju.

Borac iz zagrebačkog ATT-ja istaknuo je kako je Luis Henrique da Silva nazivan ‘‘kantom‘‘ nakon što ga je Ivan nokautirao krajem 12. mjeseca, a Brazilac je dokazao svoju vrijednost brutalno nokautiravši Narkuna u desetom mjesecu ove godine.

Ivan Erslan fokusiran je prije svega na Chuzhigaeva i osvajanje pojasa u subotu navečer, ali vidljivo je da silno želi odraditi i revanš protiv Tomasza Narkuna. Nadamo se da će mu se sve želje ostvariti i da pojas neće imati na svom ramenu samo u KSW-ovoj najavi koju možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
25. travanj 2024 00:33