Regija

(VIDEO) Goran Reljić i Jovan Zdelar teško poraženi u Bjelorusiji: Obojica su nokautirani u prvoj rundi

Stepan Gorshechnikov vs. Goran Reljić (desno)

 Screenshot (twitter, Caposa)
Oba regionalna borca upisala su teške poraze na eventu ruske MMA organizacije

Nažalost, loše vijesti s ACA 155 eventa koji se održava u Bjelorusiji, točnije u Minsku. Hrvatski predstavnik Goran Reljić (21-11-0) izgubio je nokautom u prvoj rundi, a borba je potrajala nešto manje od dvije minute.

‘‘Ghost‘‘ se borio protiv ruskog borca Stepana Gorshechnikova (9-4-0), a presudio je desni kroše ruskog poluteškaša. Sjajno je Gorshechnikov pogodio u bradu Reljića, hrvatski borac bio je teško uzdrman, a Stepan je s još par udaraca dovršio posao prije nego je uskočio sudac i prekinuo borbu.

Reljiću je to drugi poraz zaredom nakon što je u sedmom mjesecu prošle godine izgubio od Vojtecha Garbe pod okriljem RFA promocije. Prije tog nastupa u RFA organizaciji, Reljić se triput zaredom borio pod okriljem ACA-e, te je upisao dvije pobjede i jedan poraz. 39-godišnjem Zadraninu ovo je četvrti poraz nokautom u karijeri.

Ništa bolje nije se proveo ni srpski borac Jovan Zdelar (7-2-0). Njega je u prvoj rundi nokautirao odlični bjeloruski velteraš Denis Maher (9-1-0). Borba je potrajala nešto kraće od dvije i pol minute, a Maher ju je završio odličnom kombinacijom.

Desnim laktom pogodio je Zdelara, a ekspresno je povezao i lijevi kroše. Zdelar je završio na tlu, a Maher je uspio pogoditi još par puta prije samog prekida. Zdelaru je ovo drugi poraz u MMA karijeri, a oba je upisao pod okriljem jake ruske organizacije.

Šteta što su se dvojica kvalitetnih regionalnih boraca loše proveli na eventu u Minsku, ali želimo im što brži oporavak i povratak pobjedama.

Linker
18. travanj 2024 22:14