Regija

(VIDEO) Goran Reljić upisao je novi poraz u ACA organizaciji, nije mogao nastaviti meč zbog ozljede

Goran Reljić i Aleksej Efremov

 SCREENSHOT/YOUTUBE/ACA MMA
Ostavljamo vam snimku borbe na dnu članka

Jedna od ponajboljih svjetskih organizacija koje prolaze ispod radara definitivno je ruska ACA. Ruski borci koji tamo nižu briljantne rezultate napravili bi problem svima na svijetu, a zasigurno bi uzeli i mnoštvo pojaseva u UFC-u.

Upravo zbog kvalitete organizacije, uvijek je lijepo vidjeti nekog regionalnog borca da se bori tamo, pogotovo ako nije predviđen isključivo kao topovsko meso. Jedan od tih je i pionir hrvatskog MMA-a i jedan od četiri borca koji se borili u UFC-u pod našom zastavom, Goran Reljić. Sinoć je upisao novi nastup na ACA 166 priredbi, a protivnik mu je bio Aleksej Efremov.

"Ghost" se relativno dobro držao u prvoj rundi, ali nažalost je bio primoran odustati nakon kraja prve runde zbog ozljede. Ovo mu je bila peta borba pod okriljem ruske organizacije te je upisao treći poraz. Ovo mu je ujedno i treći poraz u nizu, a prava je šteta što je meč završio na ovakav način. Da biste se i sami uvjerili kako je sve to sinoć izgledalo, ostavljamo vam link borbe na dnu ovog članka.

Linker
23. travanj 2024 07:49