Regija

(VIDEO) Ismailov se posebno uvrijedio na jednu riječ od strane ‘Jokera‘, Ilić mu ubrzo odgovorio

Magomed Ismailov i Aleksandar Joker Ilić

 Screenshot (youtube, Pravda Boxing)
Iskusni ruski borac Magomed Ismailov najavio je kako će izbiti ružne slang riječi iz Ilića

Započeo je veliki tjedan za Aleksandra Ilića i njegovu borilačku karijeru. Jedan od najboljih i jedan od trenutno najpopularnijih srpskih MMA boraca u petak će u Moskvi predvoditi event pod okriljem Pravda Fight Championshipa.

Ruska borilačka organizacija ugovorila je meč između njega i Magomeda Ismailova, poznatog ruskog MMA borca. ‘‘Joker‘‘ i ‘‘Maga‘‘ obračunat će se u boksačkom meču ugovorenom na osam rundi po tri minute.

Prije tjedan dana imali ste prilike čitati, ali i pogledati video s konferencije za medije. Sučeljavanje Ilića i Magomeda Ismailova nije prošlo u najmirnijem tonu.

Ruski borac zgrabio je Ilića za vrat i povukao ga je, a ‘‘Joker‘‘ je nedugo nakon toga dohvatio bocu vode sa stola i polio je Ismailova po glavi. Bilo je tu još svakakvog komešanja, a Magomed Ismailov na svom Instagram profilu podijelio je snimku iz kuta koji prikazuje jedan dio sukoba, a u opisu svoje objave istaknuo je kako ga silno smeta riječ ‘‘motherfucker‘‘.

‘‘Ranije ovog dana kad sam napao čovjeka (Mikea Perryja je ranije tog dana napao), objasnili su mi da riječ ‘motherfucker‘ u slangu znači nešto poput ‘gad‘ ili ‘kujica‘. Ali kad ovo čujem od drugih, želim ih prebiti. Čak i da se radi o slangu, kombinacija riječi ‘mother‘ i ‘fucker‘ mi smeta u ušima. 7. listopada (10. mjesec) izbit ću sve slang riječi iz Aleksandra Ilića.‘‘, napisao je Magomed u svojoj objavi, a srpski borac mu je video komentirao riječima:

‘‘Zašto si ljut brate? Ja nisam Mike Perry, ja sam dobar tip.‘‘

Ilić i Ismailov rade jako dobar posao u promoviranju ovog meča, a iako mnogi sumnjaju stvarnost animoziteta među njima, nema sumnje da će ovaj meč privući veliki interes, kako ruske publike, tako i ove u Hrvatskoj, Srbiji i ostalim susjednim državama.

Linker
19. travanj 2024 23:04