Regija

(VIDEO) Ivana Širić Petrović večeras napada pojas Ares FC organizacije, na vagi se pojavila točna

Širić Petrović vs. Tekenah

 Screenshot (youtube, Ares Fighting Championship)
Protivnica joj je također točna, a bore se u glavnoj borbi večeri

Večeras se održava Ares 8 event na kojem nastupa Mostarka Ivana Širić Petrović. Sebe definira kao Hrvaticu s norveškom adresom, a u svojoj profesionalnoj karijeri je još uvijek neporažena te je ostvarila četiri pobjede.

Inače, večeras se bori za pojas u Ares promociji, a to je francuska organizacija koja je u vlasništvu Fernanda Lopeza, trenera Ciryla Ganea i nekadašnjeg trenera prvaka Francisa Ngannoua.

Ivana se bori u muha kategoriji ali je posljednji nastup odradila u bantam kategoriji. Iako je protivnica bila fizički snažnija, Ivana je došla do pobjede sudačkom odlukom. Večeras joj je protivnica Alexandra Tekenah. Ona je također neporažena borkinja koja ima tek dva MMA meča, no radi se o dobroj borkinji. Vjerujemo kako će Ivana biti večeras bolja, a donosimo vam i rezultate vaganja.

Obje borkinje su se pojavile točne na službenom vaganju, a Ivana je imala 56,6 kilograma, a Tekenah 56,7 kilograma. Na sučeljavanju nije bilo napeto, a sve ćete moći vidjeti u videu na dnu članka.

Iako Ivana ima tek četiri profesionalna meča, ona svakako nije bez iskustva jer ima solidnu amaterku karijeru u kojoj je većinu mečeva odradila u Cage Warriors Academyju, ali je na kraju ipak završila kod Lopeza u Ares FC-u.

Priredbu ćete moći pratiti putem UFC Fight Passa, a početak je u 20:00 h večeras.

Ukoliko želite saznati nešto više o Ivani, OVDJE pročitajte intervju kojeg je neki dan dala za naš portal.

Linker
14. travanj 2024 11:23