Regija

(VIDEO) Kakav početak ‘main carda‘ na Gloryjevom eventu: Michael Boapeah protivniku je izbio prednje zube!

Ulric Bokeme

 Screenshot (twitter, Beyond Kickboxing |glory)
Obračun kickboksača srednje kategorije završio je već u prvoj rundi

Nedugo nakon sjajne pobjede Andreja Kedveša na preliminarnom dijelu Glory: Collision 5 eventa, uslijedio je ‘‘main card‘‘ spektakla u Rotterdamu. Glavni dio programa započeo je borbom dvojice kickboksača srednje kategorije (-85 kg), a obračunali su se Michael Boapeah (16-4-1) i Ulric Bokeme (32-4-1).

Meč Boapeaha i Bokeme nije pretjerano dugo trajao, točnije samo dvije minute i osam sekundi. Toliko je Boapeah trebao da dođe do pobjede, a prekid je nastupio nakon interesantne, ali podosta teške situacije za Bokemea.

Boapeah je svom protivniku izbio nekoliko prednjih zuba i Bokeme se u jednom trenutku samo prestao boriti, izbacio je štitnik za zube iz usta i rekao je svome kutu kako ne može nastaviti borbu. Iako je ispljunuo nekoliko izbijenih zuba, Bokeme je prema osobnim navodima nekoliko i progutao.

Ubrzo je došlo i do službenog prekida, a Bokeme je upisao poraz tehničkim nokautom u prvoj rundi. Time je prekinut njegov niz od dvije uzastopne pobjede, a Boapeah je upisao drugu pobjedu zaredom i ukupno treću u svom četvrtom nastupu pod okriljem Gloryja.

Nakon meča Boapeaha i Bokemea, uslijedio je obračun poluteškaša. Marokanac Ibrahim El Bouni nakon tri zanimljive runde porazio je iskusnog brazilskog kickboksača Felipea Michelettija.

Na redu su tri meča za titulu, a potom slijedi poslastica večeri, meč između Antonija Plazibata i Kevina Tariqa Osara. Prijenos eventa nije dostupan niti na jednom televizijskom kanalu u našoj državi, ali je dostupan putem Gloryjeve službene stranice. Da biste pristupili prijenosu, potrebno je platiti PPV u iznosu od 9,99 eura.

Linker
06. svibanj 2024 21:34