Regija

(VIDEO) Kako je ovo uspio preživjeti? Pogledajte savršeno gušenje Bojana Veličkovića na koje je Jungwirth jednostavno odbio tapkati

Veličković vs. Jungwirth

 Twitter, Oktagon Mma
Iako je izgubio, Jungwirth je jedan od najčvršćih boraca s kojima se Bojan očigledno ikada borio

Sinoć je Bojan Veličković nastavio svoj put prema vrhu i glavnoj nagradi od 300 tisuća dolara u Oktagonovom turniru. Sinoć ga je čekao nezgodni njemački borac Christian Jungwirth, koji mu je pružio jako težak meč ali i jednu od najimpresivnijih pobjeda do sada. Veličković je u polufinalu, a nadamo se nakon iduće borbe, i u finalu.

Vratimo se na sinoćnji meč protiv Jungwirtha. Osim ogromne posjekotine koju mu je Bojan napravio posred čela, Jungwirth je preživio dvije situacije koje bi rijetko koji borac na svijetu uspio preživjeti. Sredinom prve runde Veličković je došao do ‘‘RNC‘‘ gušenja (na videu od 11:17), a zakopčao ga je jednostavno savršeno.

No, Jungwirth je odlučio da jednostavno neće tapkati. Ustali su se potom na noge, a Bojan je i dalje držao isto gušenje. Jungwirthova glava je poprimila neku čudnu, ljubičastu boju što je bio dokaz da mu je Bojan prekinuo dotok krvi u mozak. Međutim, Jungwirth se iz toga izvukao.

Druga situacija blizu finiša (iako ni blizu kao prva) je bila u trećoj rundi (na videu od 28:03). Bojan ga je srušio i uzeo mu leđa, pokušao ga je gušiti no vremena nije bilo dovoljno. Osim toga, Jungwirth je bio cijeli klizav od lokve krvi koja je tekla iz posjekotine na čelu, tako da je to dodatno otežavalo situaciju.

Iako je izgubio, Jungwirth je jedan od najčvršćih boraca s kojima se Bojan očigledno ikada borio. Veličkovića sada čeka David Kozma, inače jedan od najvećih favorita ovog turnira. Do toga ima još vremena, a do tada uživajte u majstorskoj izvedbi ‘‘Srpskog Čelika‘‘:

Linker
01. svibanj 2024 21:42