Regija

(VIDEO) Laku noć, Bogdane Gnidko! Pogledajte kako je Ivan Erslan uspavao ukrajinskog poluteškaša

Ivan Erslan vs. Bogdan Gnidko

 Screenshot (twitter, Ksw)
KSW je objavio snimku sjajnog Erslanovog nokauta

Oduševio je Ivan Erslan nastupom na KSW Epic eventu. Sjajni hrvatski poluteškaš upisao je 14. pobjedu u profesionalnoj karijeri (14-3-0), a čak 10. put u karijeri slavio je nokautom. 32-godišnji Ivan nakon samo 54 sekundi borbe nokautirao je jako opasnog Bogdana Gnidka.

Ukrajinac je ušao u meč s reputacijom sjajnog finišera. Gnidko je KSW-ov rekorder kad je u pitanju najbrži nokaut u povijesti organizacije. Damiana Piwowarczyka nokautirao je 2022. godine nakon samo pet sekundi borbe, a svih 10 svojih pobjeda upisao je prekidima u prvoj rundi. Osim što je opasan nokauter, Gnidko posjeduje jako dobre BJJ vještine također.

Sve je palo u vodu kad se našao u kavezu s Ivanom Erslanom. Hrvatski poluteškaš ‘‘ugasio je svjetla‘‘ Bogdanu Gnidku nakon samo 54 sekundi borbe, a presudan je bio lijevi kroše koji je fantastično odsjeo na bradi Gnidka.

Ivan je prvo bacio desni direkt kojim se poslužio kako bi skratio distancu i sakrio lijevi kroše. Zakoračio je Erslan lijevom nogom prema naprijed, blago se spustio i zatim je krošeom fantastično pogodio Gnidka. Ukrajinac je završio u teškom nokdaunu, a Erslan je posao dovršio još jednim udarcem iz gornje pozicije u parteru.

Ivan se tako vratio na pobjedničke staze nakon prošlogodišnjeg poraza u meču protiv Rafala Haratyka. Isplatilo se osam tjedana odličnih priprema u ATT-ju na Floridi i Erslan je ovom pobjedom možda izborio novi napad na titulu u KSW-ovoj poluteškoj kategoriji. Tron je zasad upražnjen, ali kasnije ove večeri dobit ćemo novog prvaka. Četvorica poluteškaša sudjeluju na turniru koji će odrediti prvaka, a Erslan može mirno i opušteno pogledati njihove mečeve.

Mirno i opušteno možete i vi pogledati kako je Erslan nokautirao Gnidka. KSW je objavio snimku nokauta na svojim društvenim mrežama, a video se nalazi ispod ovog teksta. Uživajte u sjajnom potezu ponajboljeg hrvatskog MMA borca.

Linker
24. travanj 2024 10:06