Regija

(VIDEO) Marko Bojković proživljava teško razdoblje: ‘Sprema se moja likvidacija! Ako mi se nešto dogodi...‘

Marko Bojković

 TOMISLAV KRISTO Cropix
U petak navečer maskirani napadač upao je u Bojkovićev stan u Beogradu

Jedan od najperspektivnijih srpskih MMA boraca Marko Bojković obratio se obožavateljima preko Instagrama i otkrio im da je dobio informacije da se sprema njegova likvidacija, pišu Sportske novosti. Naime, u petak navečer maskirani napadač upao je u njegov stan u Beogradu i pretukao blisku mu žensku osobu, koja je završila u bolnici, a potom joj je navodno poručio: "Pozdravi Bojkovića, neće još dugo, mi ćemo ga ušutkati".

Bojković se potom obožavateljima obratio na Instagramu:

"Dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da je moj život ozbiljno ugrožen i da postoji čak velika mogućnost da se sprema moja likvidacija", rekao je Bojković te naglasio da se ne radi o šali.

Otkrio je također i da njegov pravni tim sprema kaznenu prijavu te da će mediji i javnost uskoro o svemu biti obaviješteni.

"Znat će se točno tko stoji iza toga, sve ostaje zabilježeno i, ako se meni nešto dogodi, svi ćete znati točno tko je to napravio. Objavit ću točno ime i prezime čovjeka i ostalih koji stoje uz njega, tako da će biti velikih potresa. Ja sam prije svega borac i sportaš i meni ovakve stvari nisu potrebne, ali ja neću sjediti i čekati da neko ubije mene ili nekog mog bliskog", tada je objavio, a sada se obratio svima na Instagram profilu u videu kojeg možete pogledati ispod.

Bojković je jedna od ponajvećih MMA zvijezda na našim prostorima. U dosadašnjoj karijeri još nije doživio poraz u oktogonu te je trenutno na omjeru od 5-0.

Linker
12. travanj 2024 03:04