Regija

(VIDEO) Marko Bojković vraća se ove subote! Prisjetite se njegove zadnje borbe i nokauta koji je publiku ostavio bez daha

Marko Bojković

 FNC Fnc
Snimku borbe možete pogledati na dnu članka

Ostala su tri dana do nove priredbe u režiji FNC-a. Prema popisu borbi, trebala bi nas čekati najzanimljivija priredba do ovoga trenutka, a potvrdu toga trebali bismo dobiti u subotu navečer.

Jedan od onih koji će nastupiti jest i ponajveća regionalna zvijezda, Marko Bojković. Srpski borac odradio je četiri profesionalne MMA borbe i iz svake od njih izašao kao pobjednik. Posljednji smo ga put gledali na FNC 11 priredbi u zagrebačkoj Areni, kada je brutalnim letećim koljenom "ugasio" Maura Paixãa u drugoj rundi, te isporučio najimpresivniji nokaut u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Regionalni MMA sladokusci s velikim nestrpljenjem očekuju njegov sljedeći nastup, a s obzirom na to da svaki ulazak ovog perspektivnog 22-godišnjaka u kavez jamči pravi "vatromet", pregršt vrhunskih poteza i "show" za publiku, ne sumnjamo da ćemo tako nešto gledati i 4. studenog. Podsjetimo, njegov protivnik bit će Brazilac Lucas Ananias koji iza sebe ima 20 profesionalnih mečeva te će ovo biti najteži ispit u karijeri za "Skull Crushera", ali vidi se da je, kao i uvijek, veoma samouvjeren i siguran u svoj trijumf.

U ovom tekstu podsjetit ćemo vas upravo na gore spomenutu borbu protiv Paixaa. Bila je to njegova posljednja pobjeda, a održala se u Areni Zagreb. Druga runda bila je kobna za Brazilca kada je Bojkobić bacio sjajno leteće koljeno i završio ga. Priliku da se prisjetite ovog meča imate upravo sada, a snimku možete pogledati na dnu članka.

Linker
07. travanj 2024 16:05