Regija

(VIDEO) Marko Martinjak prozvao Hatcha preko društvenih mreža: ‘Potpiši ugovor, idemo odraditi posljednji ples!‘

Marko Martinjak

 SCREENSHOT (FACEBOOK, MARKO MARTINJAK)
Prije nešto više od mjesec dana Martinjak je odnio pobjedu u revanšu

Najbolji hrvatski boksač golim šakama, Marko Martinjak, ne može dočekati novi izazov koji bi mu trebao uslijediti. Naime, prije nešto više od mjesec dana odradio je drugi meč s Jaromeom Hatchom gdje je slavio prekidom u drugoj rundi te vratio Police Gazette pojas kruzer kategorije u svoje vlasništvo.

Odmah u intervjuu nakon borbe, Martinjak je spomenuo da želi trilogiju te da će se sigurno boriti kasnije ove godine, a sada je ta priča opet dobila zamah. Naime, Hatch je nedavno odradio neke intervjue u kojima se žalio na razne stvari te umanjio sjajnu izvedbu "Princa BKB-a":

"Suci su bili problem, ni vremenska zona mi nije odgovarala, ja sam kriv za poraz..", samo su neke od stvari koje je Hatch spomenuo, a Martinjak mu, očekivano, nije ostao dužan.

"Pozdrav svim mojim fanovima iz Hrvatske i cijelog svijeta. Ovo je video o mojoj borbi 16. rujna (deveti mjesec). Prije nekoliko dana, Jarome Hatch dao je intervju u kojem je prvo rekao da je on kriv za poraz, ali onda se počeo izvlačiti. Jarome, slušaj me. 16. rujna, ti i ja, posljednji ples. za ‘BMF-a‘ u ‘bare knuckleu‘. Potpiši ugovor brate, idemo!", kazao je u videu kojeg možete pogledati ispod.

Marko, sretno!

Linker
24. travanj 2024 10:52