Regija

VIDEO: Miran Fabjan i Darko Stošić zajedno zapjevali: ‘Neće nitko u Savu da leti!‘

Darko Stošić i Miran Fabjan

 Screenshot/mma_respect_instagram
Nakon svih podbadanja i provokacija, glavni borci FNC 17 priredbe su na kraju iskazali veliko poštovanje jedan prema drugome

FNC 17 priredba je obećala spektakl, a upravo to smo i dobili. Od prve preliminarne sve do glavne borbe večeri gledali smo noć prepunu akcije. Samo jedna borba, ona između Vase Bakočevića i Alexandra Ribeira, je bodovno odlučena, a i taj je meč držao publiku na nogama. Definitivno noć za pamćenje!

Veliki šou su nam pružili Darko Stošić i Miran Fabjan. Ne samo u kavezu tijekom glavne borbe večeri, već i van kaveza u svemu što je prethodilo. Sva podbadanja i analiziranja svakako su podigli napetost na razinu kakvu još nismo doživjeli u regionalnoj MMA zajednici. Sama borba je od prve do zadnje sekunde bila ispunjena akcijom. Već nakon prve izmjene Stošić pada u nokdaun, pridiže se, ali ‘SloRocky‘ ga ponovno šalje na pod. Međutim, ‘The Hammer‘ je pokazao svoje iskustvo, srce i staloženost, primirio razularenog Fabjana i na kraju ga završio onako kako to njemu priliči - brutalnim ‘ground-and-poundom‘.

Kada je borba završila, Stošić je pokazao veliko poštovanje prema Slovencu: ‘‘Nitko me nikada nije toliko jako udario kao Miran - imaš moj respekt‘‘, izjavio je srpski borac u kavezu nakon borbe.

Fabjan je bio vrlo zahvalan što je dijelio borilište s borcem takvog kalibra kao što je Stošić: ‘‘Hvala, Stole, hvala na ovoj prilici‘‘, izjavio je ‘SloRocky‘ nakon meča.

Kasnije su i zapjevali pjesmu ‘‘Nedelja‘‘ od Džeja Ramadanovskog, a kako je to izgledalo, pogledajte niže.

Jedan od komentara na ovaj lijep prizor: ‘‘Na kraju ipak slika kakva treba da bude!! Bratski narod‘‘

Linker
10. lipanj 2024 20:02