Regija

(VIDEO) Napeto na vaganju Marka Martinjaka i Hatcha, zamalo eskaliralo: ‘Zaklat ću te kao psa!‘

Marko Martinjak, Jerome Hatch

 Screenshot (bkb Official)
Sve je spremno za veliki revanš

Sve je spremno za večerašnji revanš koji je ujedno i napad na titulu kruzer kategorije BYB Extreme organizacije u kojoj će se ponovno susresti Marko Martinjak i Jarome Hatch. Marko već drži BKB i Police Gazette svjetske pojaseve supersrednje kategorije, a sada će još jednom imati priliku osvojiti pojas i u višoj kategoriji. Marko će se na eventu boriti protiv Hatcha gdje će se devet najboljih boksača iz Europe protiv devet najboljih iz SAD-a. On će ponovno boksati za Police Gazette dijamantni pojas, dok će kao tim boksati za Police Gazette trofej. Ekipa koja skupi najviše pobjeda, kući će ponijeti i trofej.

Podsjetimo se, u njihovom prvom susretu Marko je Hatcha rušio dva puta, no taman kad je već bio spreman da ga završi naletio je na udarac nakon kojeg se nije uspio oporaviti. Hatcha je tu malo pomazila sreća, a čini se kako to Marku nije najbolje sjelo. Ako se prisjetimo vaganja s njihovog prvog meča sve je prošlo u prijateljskom dugu, Marko je tada čak i zagrlio svojeg protivnika, no ovoga puta smo gledali potpuno drugačiji film.

Marko je djelovao nabrijano na konferenciji za novinare, a kasnije i na službenom vaganju. Unio se protivniku u lice, počeo mu se prijetiti i djelovalo je kao da će situacija svakog časa eskalirati.

"J...t ću ga u američku guzicu!" - počeo se derati Martinjak okrenut prema publici.

"Zaklat ću te kao psa!" - zaprijetio mu se naš boksač, čime je dodatno užario atmosferu.

Nekima će se možda činiti neprimjereno, ali publika i fanovi jednostavno vole ovakva nabrijavanja prije borbe. ‘Trash talk‘ je postao sastavni dio borilačkog sporta, i bez toga se ne može izgraditi popularnost, pogotovo ako si stranac. U suradnji sa svojim trenerom i menadžerom Ivicom Ivićem Marko je odradio pune pripreme i sada je na redu da pokaže kako će ovoga puta pobijediti bolji borac, a ne sretniji.

Jarome Hatch je 36-godišnjak, prije svega MMA borac s preko 40 nastupa iza sebe, te do sada neporažen u boksu golim šakama. Nešto je niži od Martinjaka, te nabite građe za razliku od njegovog pretposljednjeg protivnika Chada Kellyja koji je bio njegove visine. To znači da će kratiti distancu i oslanjat se na blisku borbu, što će Martinjak morati neutralizirati kretnjama i prednjim direktom. Ako ‘Prince of Bare Knuckle‘ osvoji pojas BYB Extreme organizacije, po mnogima će imati status GOAT-a što se Hrvatske tiče u boksu golim šakama, a neće biti daleko niti od toga da to postane i u svijetu.

Linker
20. travanj 2024 13:57