Regija

(VIDEO) Nova strašna najava teškaškog spektakla! Miočić i Ngannou poslali jasne poruke: ‘Zaspat ćeš!‘

Stipe Miočić i Francis Ngannou
 Screenshot (YouTube, UFC)
Manje od tri tjedna dijele nas do vrlo atraktivnog UFC-a 260!

Veliki borilački događaj u noći s 27. na 28. ožujka donosi nam novi nastup Stipe Miočića koji će svoju teškašku titulu pokušati ponovno obraniti u okršaju s kamerunsko-francuskim nokauterom Francisom Ngannouom.

Dvoboj je to koji UFC promovira već neko vrijeme, a sada objavljen i jedan sjajan najavni video zbog kojeg s još većim nestrpljenjem čekamo posljednji vikend u ožujku.

"Ngannou je poseban sportaš, fenomenalan talent i ogroman potencijal, a Stipe je shvatio kako ga može pobijediti. Stipe je u prvoj borbi primio nekoliko teških udaraca, ali odlučio je da ne ide nikuda", u najavi je komentirao Joe Rogan.

"On je najbolji teškaš u povijesti UFC-a, nitko nikad nije učinio ono što je pošlo za rukom Stipi Miočiću", riječi su Daniela Cormiera, čovjeka koji je sa Stipom odradio jednu od najvećih teškaških trilogija u povijesti MMA-a.

A što kažu glavni akteri ove priče?

"Ja sam prvak i ne idem nikuda" - glasila je Miočićeva poruka, a kratak i jasan bio je i njegov izazivač:

"Zaspat će i ja ću postati prvak", prognozira Ngannou.

Stipe i 'Predator' pri su se puta susreli u siječnju 2018. kada je pobjeda uvjerljivom sudačkom odlukom pripala aktualnom teškaškom prvaku.

Spomenimo i da nam UFC 260 donosi još jednu pojasa vrijednu borbu. Naime, iste će večeri svoju titulu u perolakoj kategoriji braniti Alexander Volkanovski kojeg čeka susret s opasnim Brianom Ortegom.

Linker
21. travanj 2024 07:06