Regija

(VIDEO) Oktagon MMA objavio cijeli meč Aleksandra Ilića i Karlosa Vemole

Ilić vs Vemola

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Vemola je vrlo brzo nametnuo svoj stil koji ga je doveo do titule

Oktagon MMA napokon je izbacio službenu snimku cijelog meča Aleksandra Ilića i Karlosa Vemole. Bio je to Ilićev debi u poluteškoj kategoriji koji je ujedno bio napad na titulu iste kategorije, a za debi je imao vrlo nezgodnog borca koji je također većinu svoje karijere proveo u srednjoj kategoriji.

Meč je nažalost bio gotov već u prvoj rundi. U prvim sekundama borbe bilo je ispitivanja snage i distance s obje strane, odakle je ipak Ilić bolje pogađao. Nedugo nakon toga, Vemola ‘bullrusha‘ Ilića boksačkim kombinacijama te ga uz ogradu uspijeva srušiti. Ilić se tu bio pridigao no Vemola je inicirao klinč iz kojeg se ubrzo izrodilo vrlo atraktivno ‘high crotch‘ rušenje.

Bio je to početak kraja za Ilića, koji je iz partera pokušavao zadati neke udarce. Kako je vrijeme u parteru prolazilo, Vemola je tu polako dolazio na svoje. Prvo je zadavao lakše udarce, no Vemolini laktovi su postajali sve jači i čišći te njima otvara posjekotine na Ilićevom licu.

Vemola je nakon toga prošao u polugard, a nakon što se Ilić doveo bliže kavezu je prešao i u gard u kojem je uzeo ‘arm triangle‘. Nakon uhvaćenog gušenja, Vemola je prešao na drugu stranu Ilićevog tijela te je tako osigurao da se ovaj ne može obraniti. Ilić je tapkao nešto više od minute prije kraja prve runde.

Ovom pobjedom Vemola je postao prvak poluteške kategorije, a danas je Ilić objavio novu adresu, ruski RCC, a protivnik u debiju će mu biti legendarni Alexander Shlemenko.

Video cijelog meča pogledajte ovdje:

Linker
20. travanj 2024 15:49