Regija

(VIDEO) Pogledajte Bispingovu urnebesnu reakciju na Soldićev potpis za ONE: ‘UFC ne treba ‘stari penis‘‘

Bisping i Soldić

 Screenshot (youtube, Michael Bisping; Ksw)
Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije dobrano se zabunio prilikom svog odgovora

Roberto Soldić proteklog tjedna privlačio je veliku pažnju ne samo domaće MMA scene, nego i globalne. Vjerojatno najbolji hrvatski MMA borac u ovom trenutku obznanio je gdje će nastaviti svoju karijeru, a njegov odabir je ONE Championship, najbolja azijska borilačka promocija.

Odabir je ipak naišao na brojne kritike i nezadovoljstvo, jer Soldićevi fanovi priželjkivali su njegov odlazak u UFC gdje bi se natjecao protiv najboljih boraca na svijetu. To se zasad neće dogoditi, ali Soldić je mlad i vremena za UFC svakako ime.

Priliku za iskazati svoje mišljenje o Soldićevom odlasku u ONE dobio je i Michael Bisping. Umirovljeni engleski borac i bivši prvak UFC-ove srednje kategorije odradivao je ‘‘Q&A‘‘ sa svojim fanovima, a jedno od pitanja odnosilo se na Soldića i njegov potpis za ONE.

‘‘Što mislim o Robertu Soldiću (Bisping je prezime izgovorio ‘Soldik‘) i njegovom potpisu za ONE umjesto za UFC? ‘Roberto‘s old dick‘ (Robertov stari penis), hmm...slušajte, morate uzeti ono što možete. Ako je dobio dobru ponudu s ONE-om, onda mora ići tamo. A osim toga, oni ne žele taj ‘stari penis‘ (‘Old dick‘) u UFC-u.‘‘, rekao je Bisping.

Oni koji bolje prate Bispingov YouTube kanal i njegove podcaste, dobro će razumjeti zašto je Bisping ovako reagirao. Naime, Michaela njegovi gledatelji često ispituju o izmišljenim borcima kojima nadjenu čudnovata imena, a Bisping je ovaj put pomislio kako je i Roberto Soldić fiktivno ime te da se radi o navlakuši.

Ovaj put ipak se nije radilo o izmišljenom borcu, a Michael Bisping očito nije tako upućen u zbivanja i borce iz nekih drugih promocija koje se ne zovu UFC. To je samo dodatni dokaz kako je UFC ipak i dalje sama krema ovog sporta, a Soldić će se morati pomiriti s činjenicom da u ONE-u neće dobiti poštovanje fanova koje je mogao zaslužiti odlaskom u UFC. Ali do kraja karijere, Michael Bisping mogao bi itekako dobro znati tko je Roberto Soldić, no sve je na ‘‘Robocopu‘‘

Bispingov osvrt na Soldića koji je na kraju ispao humorističan, možete pogledati u videu pri dnu teksta. Pitanje u vezi Soldića započinje od 16:36 min.

Linker
19. travanj 2024 05:29