Regija

(VIDEO) Pogledajte judo bacanje kojim je Alex Oliveira nokautirao Sekulića

Alex Oliveira i Stefan Sekulić

 Screenshot (twitter, Ufc Fight Pass)
Iskusni Alex ‘‘Kauboj‘‘ Oliveira sinoć je upisao pobjedu u prvoj rundi na eventu u Novom Sadu

Težak poraz sinoć je pretrpio bivši UFC-ov borac, Stefan Sekulić (14-7-0). Iskusni srpski borac nastupio je na zajedničkom eventu SBC-a i Titan FC-a, a spektakl se održao u Novom Sadu.

Nažalost po Sekulića, iskusni Alex Oliveira porazio ga je tehničkim nokautom u prvoj rundi. Bio je to jedan nesvakidašnji nokaut do kojeg je došlo nakon judo bacanja od strane Brazilca.

Borci su bili u klinču uz ogradu kaveza, a Oliveira je u jednom trenutku Sekulića srušio ‘‘harai goshi‘‘ rušenjem. Sekulić je nakon rušenja ostao gotovo pa nepomično ležati na tlu, Oliveira je zadao još jedan udarac, ali i Brazilac je brzo shvatio kako nema potrebe za dodatnim udarcima jer je njegov protivnik već ostao bez svijesti. Sekuliću se nekoliko minuta pružala pomoć, ali čini se da je na kraju ipak sve okej, barem se nadamo da jest.

Težak poraz u svakom slučaju za Sekulića kojemu je ovo četvrti poraz u posljednjih pet nastupa. Pobjedu je upisao jedino u meču protiv Ollija Santalahtija, ali Finac se žalio i ishod je naknadno preinačen u ‘‘no contest‘‘. Sekulić je time ostao bez te pobjede i na slavlje čeka od osmog mjeseca 2021. godine.

Srpskom borcu tek je 31 godina, ali daleko je od svojih najboljih dana. Nekoć je kotirao kao ponajbolji regionalni MMA borac, ali sada je upao u crni niz i sinoćnji meč izgubio je na jako težak način.

Vidjet ćemo što je sljedeće za njega, a vremena i prostora za povratak definitivno ima. Pitanje je koliko će imati želje i zdravlja za nešto takvo. Što se Oliveire tiče, Brazilac je nakon pobjede izjavio kako planira napad na pojas u SBC-u, a pojas u velter kategoriji sinoć je osvojio Will Brooks.

Linker
24. travanj 2024 18:57