UFC

Israel Adesanya poludio na suce nakon poraza timskog kolege: ‘Otpustite ih, koliko još trebaju pokrasti‘

Israel Adesanya

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Sad je poraz upisan te će morati nastaviti dalje i ponovno se pokušati vratiti pobjedama jer i pripada samom vrhu

Mnogi će se složiti da je sudačka odluka u glavnoj borbi večeri noćašnje UFC on ESPN 45 priredbe bila jednostavno – loša. Amir Albazi je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Kaia Kara-Francea, a mnogi borci i ostali fanovi su kasnije po društvenim mrežama negodovali na ovakvu odluku.

Jedan od najnezadovoljnijih je bio i prvak srednje kategorije, Israel Adesanya. Nije to pretjerano čudno jer su on i Kara-France timski kolege, tako da ga je takva nepravda sigurni pogodila. Osim nezadovoljstva sudačkom odlukom, rekao je i kako bi se i suci trebali intervjuirati nakon odluke:

‘‘Ne buraz… Je**te se! Otpustite Chrisa Leeja i Sala ‘Deez nutsa‘. O ovome sam pisao i prije kad sam vidio sudačke kartice, znao sam da će ova dvojica sve sje**ti. Koliko će još puta pokrasti sportaše u njihovom trenutku slave, njihov novac i njihovu obitelj. Je**te te pi**e. Mike Bell je jedini koji je ovo dosudio ispravno, ostala dvojica trebaju nestati‘‘, napisao je Adesanya na svom Twitter profilu.

‘‘Počnite ih intervjuirati nakon borbi. Držite ih uračunljivima za njihov posao‘‘, još je napisao Adesanya.

Mnogi će se složiti da je Kara-France trebao noćas pobijediti, ali sad se nalazi u dosta nezavidnoj poziciji. Ovo mu je drugi poraz zaredom te će se za novi napad na sami vrh morati dodatno potruditi, iako je šteta da svjedočimo tako lošim sudačkim odlukama. Kako god, sad je poraz upisan te će morati nastaviti dalje i ponovno se pokušati vratiti pobjedama jer i pripada samom vrhu.

Linker
19. travanj 2024 08:44