Regija

(VIDEO) Pogledajte kako je ‘Joker‘ Ilić nokautirao legendu! Fantastično je pogodio koljenom

Ilić vs. Shlemenko

 Twitter (caposa)
Srpski borac ušutkao je kritike koje je zaprimao u posljednje vrijeme

Mnogi su vjerovali kako Aleksandar Ilić odlazi u Jekaterinburg na RCC 12 priredbu kako bi poslužio Alexanderu Shlemenku kao ‘‘žrtveno janje‘‘ i protivnik protiv kojeg će legendarni Shlemenko upisati svoju četvrtu pobjedu zaredom te 62. u profesionalnoj karijeri.

Ilić je ušao u taj meč samo mjesec dana nakon teškog poraza od Karlosa Vemole, a u posljednja četiri nastupa, ‘‘Joker‘‘ je gubio čak tri puta. Nije Ilić mogao propustiti priliku boriti se protiv ovakvog borca, bivšeg Bellatorovog prvaka i odlučio je otići utišati kritičare svojim novim nastupom.

Već na samom početku borbe, ‘‘Joker‘‘ je pogodio Shlemenka koljenom u glavu, ruska legenda bila je vidno uzdrmana, a Ilić je posao dovršio s još nekoliko udaraca iz gornje pozicije u parteru.

Bilo je to veliko iznenađenje, no ‘‘Joker‘‘ je oduvijek bio itekako opasan borac kad je stojka u pitanju, a sada nas je samo podsjetio na to.

Neposredno nakon meča, Ilić je prozvao Magomeda Ismailova (17-3-1), strašnog ruskog borca koji je pobjeđivao borce poput Ivana Shtyrkova, Alexandera Emelianenka, Ildemara Alcantare itd. Ismailov je pokazao interes za tom borbom i čini se kako ćemo ‘‘Jokera‘‘ i dalje gledati pod okriljem RCC 12 organizacije.

Ovu večer u Jekaterinburgu svakako će dugo pamtiti, jer ovo mu je najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeri. Večeras je skinuo skalp pravoj legendi.

Linker
18. travanj 2024 11:22