Regija

(VIDEO) Pogledajte kako je Soldićev idući protivnik izdominirao bivšeg prvaka ONE Championshipa

Murad Ramazanov

 Screenshot (youtube, One Championship)
Kadestam jednostavno nije imao odgovor na Ramazanova

Jučer smo objavili da će protivnik Roberta Soldića u debiju za ONE Championship biti nezgodni Murad Ramazanov. Ovaj 26-godišnji neporaženi borac u azijskoj promociji nastupa već preko dvije i pol godine, a kod njih je odradio tri meča. Posljednji se puta borio protiv Zebaztiana Kadestama, bivšeg prvaka ONE-a, te mu je to definitivno najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeri.

Od samog početka te borbe Ramazanov je prijetio rušenjem, a otprilike minutu i pol nakon početka prve runde ušao je u rušenje i završili su u klinču na žici. Na početku je Kadestam dobro branio rušenje, no otprilike minuta je trebala Ramazanovu da sruši bivšeg prvaka. Ubrzo je Ramazanov pokazao koliko je vješt u prolasku garda u parteru te se ubrzo našao u polugardu, da bi minutu i nekoliko sekundi prije kraja runde završio u ‘‘mountu‘‘. Okrenuo je leđa Kadestam, no Ramazanov je pogriješio te mu se Kadestam izvukao, ali opet su završili na žici, gdje su i završili rundu.

image

Ramazanov vs. Kadestam

Screenshot (youtube, One Championship)

U drugoj rundi su se borci uglavnom pogađali ‘‘low kickovima‘‘, a Ramazanov je i dobio nezgodan udarac u međunožje. Izgleda da mu je taktika bila ista; minutu i pol nakon početka runde je ušao u rušenje i ovog puta ga puno lakše dobio nego u prvoj rundi. Ponovno je Ramazanov vrlo lako prešao u polugard i nanosio udarce koji nisu zadavali veću štetu. Minutu i pol do kraja runde Ramazanov je ponovno prošao u ‘‘mount‘‘, no Kadestam se opet ustao i ubrzo opet završio na podu, što se do kraja runde ponovilo još nekoliko puta što je u potpunosti iscrpilo bivšeg prvaka.

U trećoj rundi Kadestam je krenuo iz centra kaveza i pritiskao Ramazanova i pogodio nekoliko dobrih udaraca, ali završava na podu polovicom posljednje runde. Odmah Ramazanov ulazi u ‘‘mount‘‘, iako se morao zadovoljiti polugardom jer je Kadestamova obrana bila dobra. S nevjerojatnom lakoćom je Ramazanov uzimao ‘‘mount‘‘ bivšem prvaku i od njega dobrovoljno odustajao, a ovog puta su mu udarci nanosili više štete.

Pobijedio je Ramazanov nakon tri runde dominacije te je uistinu pokazao klasu u hrvanju i parteru. Soldiću je ovo stilski uistinu težak meč, ali nadamo se da će hrvatski borac biti taj koji će Ramazanovu oduzeti nulu.

Video cijelog meča pogledajte ispod:

Linker
18. travanj 2024 11:10