Regija

(VIDEO) Pogledajte kompletan meč u kojemu je Vlasto Čepo pregazio protivnika iz Brazila

Vlasto Čepo

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Češko-slovačka MMA promocija OKTAGON podijelila je snimke mečeva s posljednjeg eventa

Jedan od regionalnih boraca koji poprilično u tišini gradi svoj put, a postiže jako dobre rezultate, svakako je Vlasto Čepo. 27-godišnjak rođen u Srbiji, borac je koji povremeno trenira u zagrebačkom ATT-ju, a dobar dio svog života proveo je i u Slovačkoj. Osam pobjeda i jedan poraz njegov su trenutni rezime u profesionalnoj MMA karijeri, a izrazito uspješan je u proteklih godinu dana.

Naime, Čepo je u travnju (četvrti mjesec) prošle godine savladao Leona Krajačića nokautom u prvoj rundi, u svojevrsnom ''superfightu'' na FNC 4 priredbi. Nakon toga, ''El Chapo'' je upisao još tri pobjede, a posljednju od njih, upisao je krajem prošlog mjeseca u sklopu OKTAGON 31 priredbe.

Brazilac Alexandre Silva ušao je u taj meč sa sedam pobjeda i dva poraza iza sebe. Međutim, Čepo je trebao nešto manje od tri minute kako bi mu nanio treći poraz u karijeri. Brutalnom serijom udaraca Čepo je poslao Brazilca na pod, a zatim ga je i uspavao s još ''ground and pound'' udaraca. Čepo je vrlo popularan borac u češko-slovačkoj MMA promociji, a publika u praškoj O2 Areni s oduševljenjem je reagirala na njegovu pobjedu.

Čepo i Silva borili su se u srednjoj kategoriji, a Vlasto je trenutno desetorangirani izazivač OKTAGON-ove srednje kategorije. Aktualni prvak je Patrik Kincl, češki borac kojeg se sjećamo iz meča s Robertom Soldićem, ali pod okriljem KSW-a. Soldić je Kincla nokautirao u devetom mjesecu prošle godine, u borbi za pojas KSW-ove velter kategorije. Bilo bi lijepo kad bi još jedan regionalni borac savladao Kincla u borbi za pojas, a ukoliko Čepo nastavi ovim tempom, nije isključeno da do kraja godine dođe u priliku za osvajanje titule.

OKTAGON je putem svog YouTube kanala podijelio snimke mečeva s posljednje OKTAGON 31 priredbe. Tako sada imate priliku pogledati kako je Čepo prošao kroz Alexandrea Silvu (video se nalazi pri dnu ovog teksta), a možete pogledati i ostale mečeve sa spomenute priredbe. OKTAGON promocija produkcijski izgleda jako dobro, a borci i mečevi sve su kvalitetniji.

Linker
23. travanj 2024 06:18