Regija

(VIDEO) Pogledajte snimku meča između Babića i Rozanskog: Poljak je trebao samo dvije minute

Alen Babić (lijevo) i Lukasz Rozanski

 Screenshot (youtube, Ifl Tv)
RTL Televizija na svojoj web stranici podijelila je snimku meča između ‘‘Savagea‘‘ i Rozanskog

Gotovo svaka analiza meča između Alena Babića i Lukasza Rozanskog najavljivala je brz prekid, a jedino pitanje bilo je tko će izvući deblji kraj. Kladionice su obojici davale podjednake šanse za pobjedu, ali na kraju je hrvatski boksač izvukao taj deblji kraj.

Lukasz Rozanski porazio je Alena Babića u meču za svjetsku titulu, a meč je trajao samo dvije minute i 10 sekundi. Poljak je Babića bacio u nokdaun jednom prije samog prekida meča, a nedugo nakon što se Babić pridigao i nastavio, sudac je odlučio prekinuti meč kako bi spasio Babića od težih posljedica i nokauta.

Bio je to jedan jako kratak, ali vrlo dinamičan meč. Od samog početka Rozanski se agresivno nametnuo i pokušavao je Babiću skinuti glavu s ramena. Iako se vidilo da Babić ne reagira kao što smo od njega navikli, nadali smo se da će se u jednom trenutku probuditi i uzvratiti paljbu.

Nažalost, taj trenutak nismo dočekali i Alen Babić nije se pridružio Ivani Habazin, Stipi Drvišu i Mati Parlovu u društvu hrvatskih osvajača svjetske boksačke titule. Teško je ovako brzo nagađati što se dogodilo. Babić je odradio vrhunske pripreme, najavljivao je da dolazi nikad spremniji, a na kraju je odradio daleko najgori nastup u karijeri.

Možda ga je Rozanski iznenadio svojom kvalitetom, možda je to bio utjecaj pritiska zbog činjenice da boksa za svjetsku titulu, a možda se jednostavno dogodio loš dan. Upitnika je mnogo, a vjerujemo da će ih Babić otkriti u periodu koji slijedi.

Vjerujemo da su i vama kao gledateljima ostali mnogi upitnici nad glavom, te da sinoćnji meč niste u tim trenucima uspjeli najbolje procesuirati. RTL Televizija na svojoj web stranici podijelila je snimku kompletnog meča, a klikom na LINK možete pogledati kompletan meč između Babića i Rozanskog.

Linker
26. travanj 2024 15:56